Felicia Nygårdh den här är till dig!


27 Augusti

Dagens inköp

Varma knästrumpor och ett par handskar

Ett par låga stövlar nu till hösten

En svart vanlig tröja och ett midjeskärp

En friis&Company väska, väldigt rymlig

En tunika och en v-ringat tjocktröja

Grymt coola stilettklackar, jag älskar verkligen dem!

Det gör för ont

Jag orkar inte mer för det här kväver mig, jag slutar nu för jag orkar inte mer. Jag kan inte gråta trots att jag vill det och känner för det. Trots att tårarna ligger som ett täcke över mina ögonlock så kan jag inte, jag kan verkligen inte. Allt jag vill säga försvinner i tysnaden, alla ord som betyder något dör ut och jag med dem. Jag vill skrika men även fast jag tar i allt vad jag har får jag ändå inte fram något och istället kväver jag bara mig själv ännu mer. Jag trycker mitt huvud mot kudden och försöker få allt att bli mörkt, för jag vill inte vara en del av den verkligheten jag befinner mig av men det är jag. För hur mycket jag en trycker så spelar det ingen roll för den illamående känslan i magen försvinner inte och inte allting annat heller. Det hjälper inte att begrava ansiktet i kudden nu, för jag ser ändå ditt ansikte framför mig även om jag blundar. Jag känner mig inlåst i min egen kropp, jag grips av panik nu för jag vet helt seriöst inte vad jag ska ta vägen. För hur jag än trevar och försöker kommer jag inte låss den här gången. Varje sekund nu känns som en otrolig evighet och jag krymper för varje.

Jag ser på mina händer och försöker förstå varför det blir så här, men mina händer är lika tomma som jag just nu. Tomheten tar över och jag töms insides på luft men också på bitar av mig själv. Jag älskar ju dig, men varför gör det så ont nu? Minnen av dig, mig och oss tillsammans dansar framför ögonen på mig exakt som det gjorde för ett år sedan. Då jag satt på samma ställe som jag sitter nu, och var helt förstörd. Jag vet inte vad som får mig att vända mest insdes just nu, att de som händer sker, eller att det sker just nu vid den här tidpunkten. Jag brukade älska att sitta där jag sitter nu när jag var liten, hörnet på balkongen var prefekt skuret för mig och det var bara mitt. De går en springa som skiljer räcket från väggen och på det sättet kan man se ut och sedan in genom alla de fönstrena som bildar vårt kvater. Jag brukade älska den här platsen, nu hatar jag den för att jag inte suttit här på över ett år men eftersom jag mår lika dåligt nu som då så spelar det faktiskt ingen roll. Allt känns så fruktansvärt bekant nu, och minnena från den här platsen tar över och speglar min oönskade verklighet. Det är egentligen hemskt hur ont det kan göra , hur olidligt det kan kännas och hur mörkt allt kan vara ibland. Jag vågar inte blunda nu, utan jag kramar istället mina knän så hårt jag kan men mina armar ger vika och jag tappar greppet och påminns ytterligare en gång om hur svag jag är just nu.

Minnen från förr fortsätter dansa förbi mina ögonlock så som platser vi varit på, saker vi sagt till varandra, händelser vi upplevt, dagar och nätter vi delat. I stort sätt allt fladdrar förbi nu och jag kan inte göra annat än att hålla andan för att inte svepas med. Hela jag ger vika nu för jag orkar inte hålla emot mer, min kropp, mitt huvud, mitt medvetna och allt som har med mig att göra. Jag förlorar mig själv, jag förlorar dig och jag förlorar oss nu förstår du inte det? Jag orkar inte inte resa mig upp, orkar inte återta min anda, jag orkar inte fortsätta, inte nu och inte sedan utan aldrig mer. Kärlek är det finaste som finns, men det kan också vara det som gör mest ont och så här ont har jag nog aldrig haft nu när jag tänker efter. Jag undrar hur länge det här ska behöva plåga mig, för jag faller ju redan och hur långt är de då kvar tills jag landar? Jag hatar tystnaden mellan oss för den sliter mig i delar over and over again. Den här gången skiljer sig från alla andra gånger, för den här gången är på riktigt. Jag känner blodsmak och förtvivlan i munnen och en klump av räddsla i halsen. Jag har klättrat högt men den här gången har jag blod på mina händer som hindrar mig från att fortsätta. Jag älskar ju dig men det här gången gör det alldeles för ont, alldels för ont..


When I was young I never needed anyone
and making love was just for fun, those days are gone..


Dead By April - Falling Behind

I'm fading to gray, losing all track of time. I'll die, you're absurd, I'm shattered in pieces, lift up my eyes, I am falling this time. I open my heart for you, now I'm being something I'm not. Memories gone, I'm falling behind. Now, I'm standing lonely in tears, my heart is gone, I'm falling behind. I'm fading away, I lose in the end a reason to be. Find me a miracle take my life from destruction, what am I worth now. My happy ending, long gone. 

I never felt so alone, there's no turning back. For this life is long gone, I'm falling behind. I never felt so cold ,the legions are winning, I'm falling behind, I'm losing my worth now, I'm falling behind. My life becomes lifeless, I'm falling behind.


22 Augusti, helt tom

Ligger i sängen och har jätte ont i öronen, vilket suger! För nu är det inte ens säkert om jag kan gå till skolan på måndag, och jag orkar verkligen inte sitta hemma mer än vad jag gjort nu på senaste. Känner mig helt tom och förvirrad bara..
Fick lite höstkläder av mamma idag också, två koftor och två linnen

Tillägnat min kära vän Julia Wrede, och absolut ingen annan!

När man är sjuk och ligger i ensam i sängen har man all tid i världen att tänka över saker som har hänt, händer just nu eller kommer att hända i ens liv. Jag och min vän Julia satt och diskuterade detta för ett tag sedan vilket satte igång många tankar hos mig. Jag tror den här tiden var nyttigare för mig än vad jag trodde från början för det handlade om så mycket mer än att bara bli frisk. När jag blickar tillbaka över mitt liv är det rätt sjukt hur fort tiden har gått egentligen. Skolår som bara paserat mitt framför näsan på än, utan att man anat det. Vänner som kommit in i bilden men som  försvunnit lika fort, så existensen av dem knappt finns. När man tänker tillbaka så känns allt nästan läskigt. Den avsmakande doften av lögner och ärlighet som gjort så ont. Skratten från underbara minnen som får mig att le insides och längta tillbaka. Stunder då jag skrikit av lycka och hoppat runt tills mjölksyran tog över. Alla ansikten man träffat och alla händer som skakats. Kramar som getts ut och blickar som växlats, helt sjukt när man tänker efter hur många människor man egentligen mött.

Jag nämde att jag pratat med Julia om detta, eftersom hon nog är den mest passande personen att prata med det om då hon varit med mig som mest under den här tiden. Eftersom jag pratade med henne så känns det som det var igår vi sprang från tunnelbana till tunnelbana i våra exakt likadana svarta "ballongklänningar" nyårsaftonen för två år sedan. Just då hade jag ingen aning om vad som skulle hända i framtiden, för jag var verkligen inte intrserad av någonting annat än att leva just då. Vi sprang förgäves för att hinna fram till tolvslaget i våra stilettklackar längst medborjar platsen, och vem vet hur många gånger vi trillade den kvällen men det spelade ingen roll för vi var lyckliga eller hur? För lyckliga för att inse att vi både skulle bli olyckligare än någonsin dagen efter, men spelade det någon roll just då? Nej för vi var lyckliga och det var allt som betydde något!

Ibland längtar jag tillbaks till den tiden för ju mer jag tänker på hur jag var då, ju mer inser jag verkligen hur jag har förändrats. Inte på utsidan bara utan även insidan, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta egentligen för ingen förstår nog vad jag menar. Ingen som inte varit med ända från början och det här fallet fanns det nog bara en och det var just Julia. Julia "Blondie" Wrede, min halva eller snarare tvilling från den tiden. När jag tänker efter är det rätt beundransvärt. Under alla gånger jag skrattade och log, under alla gånger jag grät och skippade efter luft, Under alla gånger jag insåg värdet i kärlek och fick mitt hjärta krossat, under alla dagar och kvällar fanns du där. Har nog aldrig umgåtts så mycket med en människa konstant så som jag gjort med dig. Killar kom och gick och vissa av dem skulle jag vilja avrätta här och nu på plats samtliga på bokstaven A! Så jag förstår att ingen egentligen förstår vad jag skriver just nu förutom du haha, men vet du vad? Just nu spelar det ingen roll för jag kan nog bara dela den här texten med dig men det är väl lika bra eller hur!

Kan inte säga mer än att jag längtar tillbaks till då, oss och hur jag var då ibland. Jag vet att jag förändrats mycket sen då och det har även du men när vi satt vid bryggan på Djurgården så kändes det som förut. Misstag, missförstånd och bråk har legat i luften länge så det var skönt att bryta den trenden för jag behöver dig.

Jag minns när du satt i Jonatans badrum på badrumskanten och du trillade över när du satt och pratde med mig. Jag skrattade så jag fick ont i magen och jag vet inte om det var för att jag druckit eller för att du låg i hansbadkar egentligen. När jag sedan skulle hjälpa dig upp trillade jag ju också i vilket bara var ett typiskt resultat av dig och mig och hur det brukar sluta. Jag skrattar än idag när jag tänker på det. Så just nu, just i den här stunden lovar jag att vi ska uppleva allt igen du och jag fast på en annan nivå. Vi ska uppnå samma lycka som vi gjorde för två år sedan, fast ännu bättre!


Ny vänskap är silver men gammal vänskap är fortfarande guld!
 / Din Johanna "Jojc" Lundgren

Hemmamys & Ny locktång

Mamma kom precis hem med en jätte matkasse full med godsaker så som godis, chokladbollar, läsk chips och mycket mer. Nu ska vi också göra hemmagjorda kolor, som vi egentligen bara gör under julen men enligt mamma blir det ett litet undantag bara för den här gågen. Fick även en ny locktång, samma som min frisör använder vilket jag verkligen ville ha, men det gäller också att jag lär mig hur man gör. Det tar ju ett tag innan man lär sig att få lockarna så där extra fina, men det är väl bara att träna i guess!


21 Augusti, blå ögon?

Godmorgon,
Har faktiskt blivit lite bättre idag något som glädjer mig, för jag är så sjukt trött på att sitta inne! Ska snart göra lite te och mysa mig ner framför tv'n med Bertabus och Assarmoon.

Har en viss svaghet för blå ögon, och är just nu väldigt inne på att skaffa blå färglinser. Är ju kul med lite förändring då och då, och man kan väl alltid prova. Så jag provade hur jag skulle se ut i blå ögon och resultatet blev så här, rätt fint eller hur?

Tell me why..

All the days you spent with me
Now you seem so far away
And it feels like you don't care anymore
Why do I feel this way?..
I'm worried now, I really am..

20 Augusti, fortfarande sjuk..

Fortfarande sjuk, vilket suger! Så har varit hemma och myst med Bertisen hela dagen, vilket är mysigt det med. Pappa kom förbi med lite thaimat sedan vilket piggade upp.

Jag älskar verkligen thaimat, specielt när man är sjuk!

Min underbara solstråle, som gör allt så mycket bättre!


Bortkastad tid & Lite inköp

Har hunnit gjort så mycket på senaste tid som jag glömt att ta upp så som t.e.x frisören, biobesök, massvis med shopping innan jag blev sjuk alltså. Så jag har missat att visa en del inköp jag gjort på senaste tiden. Orkar dock inte visa allt haha, men lite i alla fall. Enjoy


(Höst/Vinter stövlar, supersköna också vilket alltid är ett plus!)


(Höstkappa med hög krage, knappar och bälte. Varm och mysig!)

(En vanlig "skinnjacka" ett riktigt måste inför hösten faktiskt..)

(Hårprodukter för blondiner, shampoo, balsam, inpackning och värmeskydd!)

19 Augusti

Hello again!
Måste tråkigt nog säga att jag har blivit ordentligt sjuk för jag har både huvudverk, ont i halsen, hostar, hel täppt och har feber. Skit trist rent ut sagt men vad ska man göra? I vilket fall som börjar skolan idag, vilket inte är en specielt bra skolstart för mig, men som sagt inget att göra åt tyvärr! Sitter hemma just i pappas stora skjorta och dricker te och det är de ända jag typ får i mig nu med mitt halsont. Blir hemma imorgon i alla fall och sedan får jag se om jag orkar mig upp för är jag feberfri ska ju det gå bra. Just nu går jag på citodon, vilket gör att jag mår hyfsat bra men blir dock väldigt yr, snörrig och bortkommen ibland haha (Nästan som om man vore påverkad av något så ursäkta mig om jag skriver konstigt eller något) Så nu mår jag faktiskt mycket bättre, men så fort tabletten går ur kroppen kommer också symtomer tillbaka så som feber, huvudverk med mera.

Nu ska jag vila lite,

kram på er

(Haha ser ni assar som springer i bakrunden? Den lilla skojarn..!)

(Green Mango -te skönt för halsen!)

sjuk!

har blivit jätte sjuk, hör av mig när jag frisknar till
(kommer inte svara på telefonen)

Absoluta favoritlåt just nu


13 Augusti,

Ligger i sängen och tittar på spöregnet som bara öser, var det inte nästan bra väder nyss? Är typ slut i hela kroppen och har typ fett ont överallt! Var med Julia W igår vid djurgården och pratade minnen och hade mysigt (Och ännu mer haha!) Mer än så orkar jag inte skriva just nu för att jag är så trött, så ursäkta mig men nu ska jag sova!


12 Augusti

Ligger i sängen nu, orkar inte kliva upp, orkar inte röra på mig, orkar ingenting. Nu drar jag täcket över huvudet och försöker sova bort restan av dagen, vi hörs sen!

Hva betyr det noe å si når du ikke selv vet hvordan det føles?

Jeg vet at jeg ikke ser, men jeg gjør det til slutt. Jeg vet allerede hva du kan forvente, men jeg må se. Jeg hater at jeg vare så mye, og denne gangen sier jeg ingenting heller. Jeg er bare skuffet både meg og deg. Det var siste gang, og nå har jeg besluttet den. Selv om jeg nå love meg at jeg vil bryte mine lover i alle fall. Men hva betyr det noe? Jeg får vondt i magen i noen tilfelle, fordi jeg alltid tror at ting er annerledes. For deg kan det bety noe, men spør om det og se det fra en annen vinkel. Fordi det betyr noe for meg .. Jeg er lei av å se det jeg ser. Det var siste gang fordi jeg var lei av å bli såret og skuffet. Fra nå av kan jeg slå av den siden av deg ..

Andledningen hvorfor jeg velger å skrive dette er fordi jeg ikke egentlig ønsker at du skal finne det ut. Jeg ønsker ikke å forklare mer, jeg kan ikke slåss. Jeg vil at du skal forstå det selv en dag. Hvis den dagen kommer, men jeg tror ikke ..
selv om du spør kommmer jeg nekter ..

11 Augusti

Vaknade tidigt av att mamma sa att vi skulle ut och äta lunch på stan, vilket jag först ogillade skarpt då sängen var betydligt mer lockande! När mamma sedan nämde Thaimat flög jag upp ur sängen haha, så vi åkte till stan och lunchade tillsammans. Sedan mötte jag upp Leo som skulle hjälpa mitt att hitta nya höstskor, och det blev faktiskt ett par! Nu har jag dock hittat ett till par som jag älskar och måste köpa! Sedan blev det en liten fika på waynes coffee med Leo, Emil, hampus och Alexander där efter åkte jag och mötte mamma igen och nu har hon gjort mat så ska kila iväg och äta nu,
puss&kram


Blev ett par "seglarskor" också eftersom assar tugga sönder mina förra

!


Bilderna från ekerö


Här var vi på väg till Leo som ett gäng packåsnor!

Det var väldigt varmt men fint!

Jag och alex hade köpt massor med godsaker

Så här fick rummet som vi fick ut, jätte mysigt!

Utsikten var helt enorm

Sedan var det bad-dags

Men man vart lite skeptisk efter att ha sett den här skylten??

Leo bada först, vi andra tog lite längre tid på oss haha..

Sedan började alla bada haha!

Jag och alex sola massor

Och Lukas med, men han hade garanterat de snyggaste badshortsen haha!

Sedan blev det studsmatta, leo och alla tjejorna

Galet roligt!

Sedan blev det kramkalas mellan mig och antonia haha!

Efter det blev det grillning, men tyvärr tog kolen slut efter ett tag..

Kvällen avslutades sedan med Buzzzzz

Dagen efter drog vi till Leos grannrestaurang

Där jag åt pannkakor med sylt och grädde

och avslutade med en snickerskaka och en citronsmarängkaka!

Sedan städade jag och Toni lite, sen åkte vi hem!

10 Augusti, back on track!

Bonjour!
Kom precis hem och är helt slut, och då menar jag verkligen helt slut. I Lördags åkte jag till Leo där vi gjorde allt möjligt så som spela buzz, hoppade studsmatta badade och hade mysigt samt käkade massor med korv. Dagen efter (söndag) åkte vi motorbåt med en lina med surfingbräda bak, vilket var bland det roligaste jag gjort på länge! Det var lite små farligt att sitta på den där surfingbrädan för man hade många sår efter men det var det helt klart värt. Sedan körde jag motorbåten vilket ledde till att det var farligare att åka i båten en på surfingbrädan där bak haha!
Nu har jag köpt lite småsaker som jag ska pyssla med nu i eftermiddag, eftersom jag behöver var lite för mig själv. Inpackning och lite nageldecorations kit. Bilderna från i helgen kommer upp lite senare när jag orkar!
xoxo


Bye suckers!

Nu ska jag till älskling så förbered er på usel uppdatering haha!
xoxo / J


Haha seriösa johanna på G!

7 Augusti

Hellu,
kom nyss hem ifrån stan där det blev lite shopping också. Köpte en liten tubklänning och ytterligare ett nytt rosettdiadem eftersom min andra sorgligtvist gått av, suck! Som jag nämde innan solduschade jag och Alex igår och först var jag rätt nöjd sen så när jag vaknade idag vart jag nästan sur! Kändes som halva färgen som jag fått nu fanns på mina lakan istället, vilket sög. Kan inte säga att jag vart toppen nöjd nu i efterhand med resultatet men är ju ändå lite brunare än innan så varför klaga? Klippte även Alex igår eftersom vi kände för det haha!

Idag kommer min lilla älskling hem också, oj vad jag längtar!


Känningen och didemet, och en bertabus haha!

I'm waiting for you..

I'm sitting here in the boring room,
It's just another rainy thursday afternoon.
I'm wasting my time, I got nothing to do, I'm hanging around
I'm waiting for you, but nothing ever happens and I wonder.
I'm driving around in my car, I'm driving too fast
I'm driving too far, I'd like to change my point of view.
I feel so lonely, I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder.

I wonder how, I wonder why.
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky,
and all that I can see is just a yellow lemon tree.
I'm turning my head up and down,
I'm turning turning turning turning turning around
and all that I can see is just another lemon-tree.

I'm sitting here, I miss the power.
I'd like to go out taking a shower
But there's a heavy cloud inside my head
I feel so tired, put myself into bed.
Well, nothing ever happens and I wonder!

Isolation is not good for me
Isolation, I don't want to sit on the lemon-tree..


Kom hem nu, jag saknar dig för mycket N..

Hemmamys!

Har precis ätit kräftor med familjen, jätte gott! Vi åt på ballkongen för en gångs skull vilket var jätte mysigt, brio, bröd, vindruvor, melon, kex och massor med kräftisar. Skönt att ta det lugnt iband också, och snart ska vi sätta oss ner allihopa och titta på film.

Resultatet av solduschen idag, var faktiskt bra!  Var lite osäkert på om det skulle bli fläckigt och så men det blev det inte utan jämt och fint. Inte pangbrun utan helt lagom!


Bilder från middagen;

Bordet med alla kräftorna

Lilla mammi

6 Augusti

Ska strax möta alex så har galet bråttom för vi ska prova på att solduscha! Men här är vad jag har köpt idag

Ett par nya mysiga uggs inför hösten


Ett armband


3 Augusti

När man upptäcker att tårarna tagit slut och ögonlockan blivit för tunga har det gått för långt då? När orden i luften hänger kvar i evig tysnad och äter upp själen innefrån är man förstörd då? När sömnen övergått till en lek där det gäller att hålla sig vaken för att inte må sämre, är det långt kvar då? När man gång efter gång nyper sig i armen för hoppas att man kan vakna upp ur mardrömmen man lever i men efter varje gång bekantar sig mer och mer med besvikelsen, är man redan nedbruten då? När orden man vill få fram försvinner i tomma intet och endast blotta tanken om dem ekar i huvudet, tystnar man föralltid då? När det känns som om man slutat andas och skippar efter luft men inte får någon, är slutet nära då? När inte benen vill bära och man ligger andlös och uppriven kvar på golvet där man föll och inte kan resa sig upp, är det försent då? Jag vet inte, men så känns det just nu..

2 Augusti, Packar

Har varit med Julia idag och bara tog det lugnt, slappade och gjorde ansiktsmasker av choklad haha! Tro det eller ej men det funkade faktiskt, huden var helt mjuk efter. Vi var även på stan en snabbis och jag köpte en halsduk, en present till mamma och en till farmor.

Just nu tar jag en liten paus ifrån allt packande, ska ju till helsingborg imorgon. Ska bli väldigt roligt faktiskt ska hälsa på lite släkt bland annat Maja som jag inte träffat på bra länge vilket ska blir kul! Lägger upp lite bilder från idag men nu måste jag börja packa igen!
Xoxo / J



Den super snygga chokladmasken, kände mig lite brun och snygg!

Super söta Jullebulle!



1 Augusti, Hemma&Ny telfon

Bonjour!
Kom hem igår ifrån göteborg på grund ut av att Lea den nya valpen gjort sig illa och var tvungen att åka in en sväng på djursjukhuset. Som tur var gick allt bra så på måndag åker jag iväg igen till Helsingborg, om vädret blir bättre vill säga men det hoppas jag på!

Köpte även en ny telfon idag Samsung touch Wiz, as snygg!  Så nu sitter den på laddning, och där kommer den få sitta ett tag. Dock är den väldigt komplicerad tydligen så det lär väl ta ett tag innan jag lär mig den haha!



Älskar färgen !
(Bilderna från Liseberg lägger jag upp sedan!)

Puss&Kram

RSS 2.0