31 mars, stark vänskap rostar aldrig

Alldeles nyss fick jag massa roliga bilder skickade till min mail från en väninna vilket var väldigt kul tycker jag! Väldigt gamla bilder på mig i brunt hår och på henne i ljust vilket var väldigt komsikt. Tänkte lägga upp några av de svartvita bilderna idag bara för att visa er men först måste jag bara säga vilken fantastisk och härlig person Julia Nyberg är och att jag är så otroligt glad att vi fortfarande håller kontakten! Enjoy ( skratta inte och tänk på att detta faktiskt var för tre år sedan så minerna vi kan göra är dock inte så seriösa hahah )








(fler bilder i färg kommer sedan)

Puss & kram så länge

You are just like a pill for me..

I'm lyin' here on the floor where you left me
I think I took too much I'm crying here, what have you done?
I thought it would be fun ..
I can't stay on your life support, there's a shortage in the switch,
I can't stay on your morphine, cuz its making me itch.
Run just as fast as I can to the middle of nowhere
To the middle of my frustrated fears and I swear you're just like a pill
Instead of makin' me better, you keep makin' me ill
I haven't moved from the spot where you left me,
this must be a bad trip. All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help ..

30 mars, galet trött!

Sitter och myser med lilla bertis och ska snart gå och lägga mig någon timme för är super trött! Har varit en lång dag idag så blir skönt att få sova lite, puss och kram



Motgångarnas blomstertid

Man kan tro att man är på väg någonstans, men sedan kommer man till den punkten där man märket att motgångarna kommer ikapp än, livet kommer ikapp. Det drar dig tillbaka till ruta ett och då får man börja om från början igen. Tänker du som jag, längtar du tillbaks, känner du någon dag att du har glömt vad älska var? För än idag känner jag hålet i själen, jag gråter förgäves och slår mig på kärlek och allt jag har kvar efter allt är sår som inte läker. Känns som jag blivit mindre värd och alla onda tankar tränger in i själen. Jag intalar mig själv att jag ska sluta lyssna på röster men det är svårt när allt jag känner är trycket över bröstet. Fattar greppet om min verklighet, allt förgäves. Ju närmre lyckan är desto längre bort är den och jag lär mig för varje motgång som paserar, mina sinnen är begränsade och mitt liv är kontrolerat. Kan inte dansa stegen, kan inte sjunga sången för jag är fast i spelet med kassa regler och inlåst i ett rum fullt av ångest för hundrade gången.

Tänker du som jag, tänker du tillbaks, känner du någon dag att det är dags att vända blad?
För än idag tänker jag på äldre saker, som känns i magen och jag hatar hatet. Alla försök att ta mig upp, känner mig misslyckad och alla gånger jag fått mitt hjärtat tillknycklat? Alla tankar drar mig ner så jag har tappat hoppet nu. Hatar er och hatar det som gör oss alla till de vi är, för hela jävla livet är överskattat. Alla ord fångas ut av ett jobbigt liv för jag är nu fast i det som jag kallar motgångarnas blomstertid. Om du kommer dit, så vet du vad jag pratar om. Sluta ljuga för dig själv, för ingen kommer sakna oss. Välkommen till ett slut på lyckan där saknte per är utan nycklar och allt man hör är ljud som tystnar. Tänker du som jag på sådant som du lämnat kvar? Känner du någon dag att du har kämpat för ett svar men lämnats kvar med smaken av kränkande slag och ett blänkande fat som dem du älskade gav dig och det är fullt med växande hat? Kan du känna som jag, kan du stanna i din verklighet och tänka ett tag? Förstår du hur mycket jag hatar att vara jag idag  och skynda dig för jag behöver svaren snart. Ord växer tilll rader, och rader bildar ett blad fullt med massa bilder av alla minnen jag har men  nu finns inget kvar för vinden är svag, mitt segel är stilla och jag är kvar. Det var så nära i förtids låga med kyssar i tusentals men snövit sover ändå. Låter det gå, jag dör utan att tro det och ordet ramlar av pappret som nyss flög ifrån bordet.
Det gör ont att förlora men ännu ondare att ge upp..


20 Mars, chill out

Sitter med Sara och chillar och vi funderar på och gå ner och köpa mandariner på burk, sjukt gott! Har bara tagit det lugnt idag och kommer nog fortsätta med det, för jag är super trött. Vi sitter och tittar på sveriges smartaste barn, små kul faktiskt. Nu ska vi göra i ordni´ng lite fil med kanel och mysa!
Puss och kram


Luggen & hunden !



28 mars, nyfixad i håret och glad!

Hejsan alla helg-glad människor!
Kom nyss hem från frisören, och gissa vad? Jag klippte lugg! Lite otippat måste jag erkänna men rätt kul, sedan slingade jag det också. Det är kul att få vara lite vår-fin i håret nu tycker jag, trots att snön ligger kvar. Svängde även förbi lite affärer på vägen hem och kunde inte hålla mig ifrån att köpa lite kläder. Blev en söt liten spets tunika och en gulllig blus.



Igår var jag på tjejmiddag hemma hos min kära klasskompis Tove, tillsammans med Emma, Chloe, Viktoria, Amanda, Antonnia, Amanda och Julia super mysigt! Även jag och Antonia kom lite små sent och var helt dyngsura, haha. Vi åt jätte god mat och tog det lugnt, för att sedan dra vidare till Liljeholmen på fest. Kvällen var jätte skön, synd att det slutade så tidigt bara! Nu hade jag tänkt sova några timmar för lite senare ska jag träffa Alexandra och bara ta det lugnt och mysa, det blir en hemma kväll i vilket fall som helst.
PUSS OCH KRAM

( Bild från igår på tjejmiddagen, fler kommer! )

VIVA LA SHOPPING

Hejsan kära vänner!
Idag har jag varit med min älskade lilla Alexandra och tittat runt på stan och handlat lite smått sådär. Jag köpte bland annat en ny väska, två stycken body's och nya clips (tror jag att det heter haha!). Har även beställt en tid hos frisören på lördag vid tolvtiden då jag ska slinga mitt hår, känns skönt för det var på tiden. Nu måste jag i alla fall rå plugga engelska, blä!
tjingeling


26 Mars, God Morgon!

Idag var jag upp med dagen faktiskt, redan vid 08:00 ungefär men har bara hunnit äta frukost och degat lite framför datorn. Ska strax börja göra mig i ordning för att gå till skolan, blä! Ska möta Alexandra efter skolan och shoppa lite smått och kanske ta en fika? Eftersom det var grymt länge sedan jag såg henne. Så nu måste jag kila och göra mig lite i ordning!
kram på er

(jag och alex)

25 mars, helt rund under fötterna!

Hejsan alla glada människor,
Jag kan nu medge att jag är galet skoltrött och bara längtar utomlands, men och andra sidan vem gör inte det just nu? Idag har jag i alla fall varit i skolan för att sedan plugga hemma för att till sist ta en tripp till KU i kyrkan och träffa Andrea Valassi. Imorgon ska jag ta en liten shopping tur bara för att pigga och peppa upp mig själv lite! Nu kallar lilla mammsi för att hon har gjort mat till mig!
XOXO / en skoltrött johanna

( Och till dig Mr.N så började jag sakna dig ännu mer idag bara för att jag tog på mig halsbandet jag fick av dig i julklapp som jag älskar. Tänker på dig massor! )

ny klänning


Till sommaren såklart, gud vad jag längtar!

24 MARS, DÅLIG UPPDATERING

Ledsen för min dåliga uppdatering men antar att mina små "vänner" underhållt er lite med sina såkallade gästinlägg, bwoojaah! I vilket fall så har väldigt mycket saker hänt på en väldigt kort tid och har tyvärr inte hunnit skriva om det men man kan väl kalla det en paus antar jag? I vilket fall som helst så är jag på bättrings vägen nu ! Sitter och kelar med en av mina hundar Assar just nu och bara myser vilket jag ska fortsätta med men vi hörs.
xoxo / J

( jag och lilla Assar )

shopping shopping

Hittade dessa små handväskor på dorothy perkins som jag letat efter så otroligt länge. Båda två i svart men en med silver och en med guld. Jätte sköna och bekväma att ha med sig överallt, älskar banden på


Sorry Seems To Be The Hardest Word

Vad ska jag göra för att få dig att förstå att du inte är ensam? Vad ska jag göra för att förstå att det tar mig lika mycket emot? Vad ska jag göra för att få dig att förstå varför jag väljer att gå? Vad ska jag göra för att få dig att inse att jag har har nått den gränsen som en sextonårig flicka klarar av? Vad ska jag göra för att få dig att inse att det inte bara är du som gråter? Vad ska jag göra för att få dig att förstå att din dotter inte orkar resa på sig och hjälpa dig mer efter att hon snubblat på dina egna misstag? Vad ska jag göra för att få dig att förstå att jag den här gången inte orkar kämpa för två och inte ens för mig själv?


GÄSTINLÄGG BY VIKTORIA BERNHARDSSON & ANTONIA LINDBLOM & LEO HOLM

YO YO, Vikkan and Antonihoe is in da house! Vi sitter här och möglar i datasalen. Riktigt skoj faktiskt! Nu blev Johanna PIST OFF!!!!!

Johanna vill att jag ska ta bort en bild på henna på fejjan men jag måste nog ta helgen att tänka på det :)  (gå in och titta på den!) / Leo


G-g-g-gästinlägg, J-unit

what up gangstas, J-unit is in da house.
Chillar i datasalen med d-drago, vi jobbar med labbrapport i naturkunskap, kanske inte det roligaste, men whatsoever.
Johanna har tjatat och tjatat på att jag ska gästblogga och när hon väl gick ner på sina bara knän kände jag  mig bara tvungen och kunde inte säga nej till hennes hundögon. Vad har hänt i mitt otroligt spännande, värdefulla, uppbokade liv dom senaste dagarna då? Om jag säger såhär, depp, depp, depp, depp.. Läxförhör i sam, labbrapport i natur. Kan bara inte bli bättre om jag får säga det själv.
Nu när jag ändå sitter här och gästbloggar kanske jag borde lägga in ett ord om Johanna, ett perspektiv från en annan person och inte bara från hennes sida som det annars alltid är. Johanna är en kreativ, problemskapare, krökglad person. Som gör allt i sin väg för att bli full en fredagskväll eftersom hon sägs vara svårpåverkad. Det var väl ungefär det jag hade att säga. Får se om jag återkommer någon mer gång då jag inte tror det efter att hon läst mitt gästinlägg.
J-unit so far.

I'm sorry !

Ledsen för rutten uppdatering men jag har varit i trosa och bibelstuderat ( tänker inte gå in på speciellt mycket mer om det ) I vilket fall så bibelstuderade vi, läste psalmer och pratade om ledarskap. Men men är i vilket fall som helst hemma nu !
PUSS

såhär super fräsch var jag ...

N

Du sårade mig på riktigt den här gången, du borde tänka dig för. dina handlingar sårar mer än vad du tror och jag börjar bli väligt trött på det. Det händer allt för ofta och jag börjar ge upp. Den här gången orkade jag inte ens ta upp konflikten för det gjorde för ont.. enjoy your night

where did all your love go?

I've been dying inside, little by little
Nowhere to go, I'm goin out of my mind
An endless circle runnin from myself until,
you gave me a reason for standing still
Fallin' faster, barely breathing
Give me something to believe in
Tell me it's not all in my head
Take what's left of this girl and
 make me whole once again ..
please?


SÖNDAG

Sitter just nu och dricker varm choklad med vispgrädde i och väntar på min lilla antonia lindblom. Så måste väl snart börjar göra mig i ordning för vi ska träffa Lehoe snart och hålla honom lite sällskap. Så ska kila nu, pyss pyss

KENT - SOCKER

"Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej.."

09-03-05

Hade två prov idag i engelskan, så det var skönt att ha dem avklarade faktiskt! Fast har mitt företags ekonomi prov kvar som är imorgon men det fixar sig för sedan är det helg. Idag efter skolan åkte jag och Tove in till stan och "små-shoppade lite" som t.e.x strumpbyxor, maskara, ögonskuggor och lite sådant.

And when I touch your hand it's then I understand, the beauty that's within

Hejsan alla glada människor!
Ska snart kila iväg till gärdet för att bowla (eller vad det heter) med skolan. Inte för att jag är så speciellt duktig eftersom jag provat det två gånger i mitt liv men det ska bli kul ! Åt en super god frukost med fil och hackade jordgubbar och två härliga mackor. Är otroligt glad idag men nu börjar jag få lite brådis så ska nog skynda mig lite.
xoxo / en super glad johanna

BEN&JERRY'S OCH TRE FULLPACKADE VÄSKOR

Nu sitter jag här helt klar och färdigpackad allt som allt tre väskor ! Äter en Ben&Jerry's half baked som är min favorit medans jag väntar på pappa, det är nu på senare tid som jag funnit min stora förälskelse till glass faktiskt. I vilket fall som helst så har jag lite små saker att göra innan han kommer, så got2go!


09-03-03

Kom precis hem från skolan och ska snart ta en varmdusch för att det är så kallt i lägenheten. Tittade in på Kicks innan jag gick hem och köpte lite produkter som man behöver ( eller snarare jag behöver ) ! Sminkbortagning för hud och för ögon, fuktgivande kräm och en brun utan sol för att få lite färg nu när man är vinterblek. Har packat klart alla väskor för att åka till pappsen så ska bara ta det lugnt och vila tills han kommer, men nu ska jag in i duschen.
xoxo / J

SHOPPING V.9



Michelle Branch - Everywhere

Har lyssnat på Everywhere med Michelle Branch som är min absoluta favoritlåt just nu hela dagen samtidigt som jag städat och packat min väska för att åka till pappa. Lilla Bertis har självklart suttit innanför tröjan hela tiden också och sovit medans jag städat. Antonia kom också förbi en liten sväng och höll mig sällskap medans jag städade, men men nu måste jag fortsätta så jag hinner klart.
xoxo / en stressad johanna

(Lilla Berta)

SHOPPING V.9

Köpte två mysiga men enkla koftor som man kan ha till nästan allt + ett par marinblå tygskor som var ursköna att gå i och som jag verkligen älskar trots att jag inte är så förtjust i platta skor.


hemma och ny mobiltelefon!

Sitter just nu och packeterar upp sakerna till min nya tillfälliga mobiltelefon som jag precis fått eftersom min gamla var så krånglig. Känns rätt skönt med en sony ericsson efter som den är vanligare om man nu skulle slarva bort hörlurar, laddare, osv. Så förlåt Felicia nu sviker jag dig lite genom att byta telefon men det får du försöka leva med :)


25 februari - 1 mars

Har precis kommit hem för en stund sedan och är helt slut i kroppen. För er som inte vet det så var jag i London with mr.N under sportlovet vilket var ur mysigt! Vi åt god mat, tittade runt på staden men framför allt så shoppade vi, ganska förståligt va? Vi bode hos N's bror Nedim och hans flickvän Caroline, som hade en jätte fin lägenhet på Victoria, båda var super snälla!
Nu ska jag hoppa in i duschen snart och sedan lägga upp lite bilder på vad jag handlat kanske,
xoxo / londonfreak!

RSS 2.0