Lars Winnerbäck

Jag kan ha räknat sekunderna som gick,
mellan ljuset, och åskans dån.
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
om du var på väg hit, eller härifrån.
Det tysta ekot är av ett slag för sig,
 det kommer ensamt om det är nåt att ha.
Vad du än gör ta inga råd från mig,
jag vet de fungerar inge bra.
Jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård.
Jag måste ha träffat, din frekvens.
Diskanten var svagare, diktionen mindre hård.
Det var som att tonen, var en väns.
Det är lätt att se hur sjuk man en gång var,
 när såren läker och regnet känns
Gör din tolkning, häll mig full med svar
rita figurer, och dra en gräns


28 September







Utgång på ingång




I'll do anything to keep you right here with me, Can't you see how much I need you?

Du är en del av mig, ditt blod rinner i mina ådror och ditt ansikte kommer föralltid speglas i min spegelbild. Jag har försökt hålla huvudet högt i alla dessa år men ikväll kunde jag inte det, förstår du inte hur mycket jag saknar dig? Jag känner mig knappt verklig längre och jag hatar dig ibland för att du inte ser hur mycket jag verkligen försöker. Jag vill inte gå i skuggan av ditt liv mer, jag vill vara en del av det och om det inte går ger jag upp en gång för alla. De har gått femton år nu och det är femton år för mycket, jag älskar dig förstår du inte det? Kan du öppna dina ögon och se mig för jag står framför dig? Kan du välkomna mig i din famn och hålla om mig för jag behöver dig? Kan du lyssna på mig för jag ber dig om hjälp för sista gången?


Nytt i garderoben




20 September

Hej på er,
Håller på och städar här hemma lite, för jag ska snart iväg och möta pappa och ta en fika. Calle, min underlat sitter på axeln och hjälper till haha! Var och shoppade lite igår med Julia, så jag lägger upp lite bilder senare.
puss&kram




19 September

Ska möta upp Julia nu och fika nu, se yah


18 September, egypten baby!

Godmorgon,
Kom nyss ut ur duschen och studsar av glädje, gissa varför? Jag ska åka till Egypten under höstlovet så sjukt härligt! Har aldrig varit där heller men nu får jag äntligen chansen, vill åka dit nu direkt när jag ser bilderna.
 
Skolfotografering idag också, så vi hörs efter det!


Boy you're stone cold, you say it ain't so but it's the truth

Ligger i sängen nu, och är allt annat än trött just nu men jag får väl försöka att sova rätt snart. Inte för att jag varken vill eller känner för det but i have to. godnatt

Jag ska inte ljuga, men jag saknar den tiden..


17 september, time for school


15 September

Fick nyss min Nellypåse från pappa, vilket har gjort mig på mycket gott humör! Jag fick en kortärmad tunika och en långärmad myströja eller vad jag nu ska kalla det haha. Så nu är jag på toppen humör vilket är great!



14 september, Mina nya parfymer




13 September

Hello,
Kom nyss hem ifrån nacka forum där jag varit med pappa och handlat lite. Tänkte ta tag i mitt tränande lite, och ja jag vet att jag sagt det många gånger men den här gången ska jag verkligen försöka! Så för att trigga mig själv ännu mer har jag köpt lite nya träningskläder. Köpte även ett par mysiga skor/tofflor och ett par leggings.

11 Spetember

Vem missade Malena Andersson i Idol igår, inte jag i alla fall! Robin Bengtsson överaskade hela trion likt som han gjorde med mig haha. Så sjukt underbar och grym han är, klä ut sig till tjej snacka om att killen kan bjuda på sig själv!


Walking on the moon

Har lyssnat på låten hela dagen om och om igen, sjukt bra. Tänker dock inte lägga upp musikvideon för den var extremt töntig, men här är låten iaf!


10 September - I wanted you to stay, because I need to hear you say that i Iove u..

Idag har jag en sådan där besvärlig dag då man egentligen bara vill somna och inte vakna upp för än dagen efter. Då man känner för att skrika på alla som stör än och slänga telefonen i väggen bara för att den piper för lågt batteri. En sådan där dag då verkligen allt går åt skogen och man har lust bara stänga av sitt liv. En sådan där dag som man känner sig fulast i världen men ändå inte kan göra något åt det. En sådan där dag då man har lust att skjuta ner sin garderobsdör med en magnum för att den vägrar stänga sig eller spränga skolan man går i för att man är så trött på den. En sådan dag då det ända man egentligen behöver är en varm kram utan att behöva bli ifrågasatt om varför. En sådan dag då lite kärlek, närhet och uppmuntran skulle göra stor skillnad och betyda som mest..


8 September

Alla har sina dagar, och idag har jag min..


5 September

Tjoho Bitches!
Kom precis hem ifrån lilla Antonia och är helt slut. Var hemma hos Amanda igår på tjejmiddag och sen blev det lite party party efter det. Rolig kväll men väldigt spårad haha, sedan efter allt åkte jag och toni hem till henne och gjorde mackor sedan sov vi som stockar!

Här kommer lite bilder från igår
xoxo / J

Filippa, Antonia, Jag & Vovvelioo

Vovvepuss, (Gillar Antonias ansiktsuttryck skarpt! haha)

Filippa, Jag, Antonia, Estrid & Sharre

Middags-skål !

Sharre, Emma & Estrid

Haha Jag & Antonia, vi bjussar på den visst? hahaha


4 September, Nytt i garderoben


En svart v-ringad blus

En vit skjort-blus

En super cool klänning (Dock 1000 gånger snyggare i verkligheten, har ingen aning om varaför den vart så dålig på bild)

En blå v-ringad blus

En rosa topp

En vit standardblus

Ett rosa linne

En vit blus med volanger


Juste!

Jag glömde bort att säga att jag fick ett litet paket av min älskade farmor idag inslaget i rosa paket på posten idag. Ett par super fina höst-stövlar från scorett som jag tycker jätte mycket om!



3 September

Bonjour,
Är riktigt sur nu faktiskt, och då menar jag riktigt. Hade beställt en klänning på Nelly.com för 5 dagar sedan och vid de här laget borde den redan nått fram. Så jag gick till posten för att kolla i alla fall, men ikke! Istället möts jag av ett väldigt "trevligt" mail när jag kommer hem där de ber om ursäkt för att varan har tagit slut och bla bla.. Fem dagar senare när varan redan borde vara framme? Hade planerat att ha den nu i helgen och nu står jag helt plötsligt utan klänning, vilket är rent ut sagt skit trist! Tycker det är genom ruttet att de inte kan medela i tid utan långt efteråt. Kan lungt säga att Nelly sjönk väldigt mycket i mina ögon just nu!

Jaja, nu orkar jag inte gagga mer om det för då blir jag bara mer irriterad. Så slänger upp några bilder på vad jag köpt idag istället.
See yaah


2 September

Buona sera kära vänner!
Ledsen för usel update, men har verkligen inte orkat och ibland blir det ju så. Sitter just nu i alla fall och plugar italienska, skit trist men what to do? Har varit en hel sjuk dag idag, och då menar jag verkligen hel sjuk men är på tok för trött för att berätta om den så jag låter det vara haha!

Nu måste jag också plugga vidare, även om jag personligen inte vill..
Arrivederci!


(Tänkte bara passa på att visa mina nya high hells som jag för tillfället älskar och bor i!)


RSS 2.0