24 maj, iskall..

Jag tycker du du är nonchalant mot mig, jag är ledsen men orkar inte vara det mer.. Mitt plan går 15:00, bara så du vet.

är det bara jag som älskar den här reklamen? haha så otroligt härlig!


"Takin' Back My Love" - Enrique Iglesias feat. Ciara

Direkt när jag såg videon och hörde låten så tänkte jag på dig, kanske inte så konstigt va? För mitt rum brukar faktiskt se ut så där när jag bråkat med dig, tro det eller ej.. För jag hatar verkligen att vara osams med dig och det vill jag att du ska veta. Jag kanske blir väldigt sur, arg eller ledsen ibland men egentligen är det bara bevis på hur rädd jag är att förlora dig. Fast jag ska bli starkare det lovar jag, men hur mycket vi än kommer bråka du och jag så vill jag att du ska veta att jag verkligen älskar dig N  
only yours // J

dagens shopping



Svart palejettbikini både över&underdel

Jag älskar dessa väskor, kan aldrig ha för många, haha!

Svart spettsskärp och ett pärlhalsband

super sköna tofflor att bara går runt i :)



Ett par till trashjenas eftersom mina andra par pajjat..

En persikofärgad mysdress, ska ta och köpa den gråa också, super sköna!


22 maj, god morgon!

Sitter med lilla Berta bus efter att ha ätit en super frukost! Ska snart iväg till ett spa här i Luleå och få oljemassage och lite sådant vilket ska bli jätte skönt med farmor. Sedan ska vi äta vofflor och ta en runda på stan, så hör av mig lite senare
kram kram



Min efterlängtade klänning, thank u farmor

21 maj, luleå

Hejsan alla,
sitter uppe i Luleå med farmor, farfar och lilla Berta ( som fick följa med ). vi har precis bakat vaniljbullar så jag får se hur resultatet blir, mums! Så nu ska vi iväg och handla mat så måste kila.
See u leater ♥


(Bullarna som ska in i ugnen om fem minuter :) )

BERRRTA BUUUUS

If one of us is lying, there's no use in trying, no need to pretend

You say you really know me, you're not afraid to show me. What is in your eyes? So tell me about the rumours, are they only rumours? Are they only lies? Falling out of a perfect dream, coming out of the blue. Is it true? Is it over? Did I throw it away? Was it you? Did you tell me you would never leave me this way? If you really knew me, you couldn't do this to me. If one of us is lying, there's no use in trying, no need to pretend..

if it's true, leave me and go your own way..

13 fina månader med dig


och jag älskar dig mer och mer för varje dag ..

4 maj, Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry


3 maj, tänk om..

Hejsan alla !
Var hemma hos lilla micca idag och vi "bakade" brownies och tittade på twilight min nya älsklings film som helt förtrollade mig. Herre gud, Edward Cullen behöver jag säga mer? Jag kan säga att jag låg och druknade i micks soffa.. Tänk om sådan kärlek fanns på rikigt och hela det sammanhanget. Tänk om den glöden hade funnits på riktigt eller de känslorna, tänk om. 

Filmen har verkligen gått runt i huvudet på mig hela dagen och satt igång många gripande tankar precis som "tänk om.."
n
Nästa film kommer ut snart, längtar!

RSS 2.0