I sense it now the water's getting deep, I try to wash the pain away from me

I used to stand so tall, I used to be so strong. Your arms around me tight, everything felt so right. Unbreakable, like nothin' could go wrong. Now I can't breathe, no I can't sleep and I'm barely hanging on. Here I am, once again, I'm torn into pieces. Broken up deep inside, But you won't get to see the tears I cry behind these hazel eyes. No, I don't cry on the outside anymore..


god morgon

Sitter och dricker te nu men är fortfarane helt skakig i kroppen från drömmen jag hade inatt. Klart man blir rädd ibland att drömmen kanske är sann eller att den kommer att bli? En liten övertygelse hade vari trevlig, men ack så svårt! Verkar som jag får övertyga migsjälv istället utan din hjälp..

Käkade på dubel W (heter den så?) igår vid rådmangatan med flickorna från klassen, mycket trevligt och mycket grisigt haha!
PUSS

( IGÅRPÅDUBELW)


helgen är över

Sådär nu var den lugnaste helgen på två år förbi och är äntligen så gott som frisk nu! Så nästa helg då jävlar brudar då är jag tillbaka och då blir det utgång och en ordentlig sådan också.

Har märkt att jag blivit lite små grinig på sistone, dags att skärpa sig och dags att ta nya tag! Har tryckt i mig en 200 grammare amigos för en stund sedan, så nu är jag på otroligt bra humör haha. Ska fira min älskade farmor ikväll och äta massor av god mat, så vi hörs!

dansuppvisning och te-beroende

Sitter hemma nu och här helt slut efter skoldagen! Känns som det körit ihopp sig lite i mitt huvud så behöver vila lite. Dans imorgon som sagt och jag laddar upp mig genom att dricka te i mängder för att stärka min hals. Vill och känner absolut inte för att gå imorgon men jag måste eftersom det är då dansuppvisningen äger rum. Tema nyår eller snarare "Milenium 2" med markoolio,  kill me?

Aja nu ska jag sova lite, puss

plugga, sova, äta, gå ut med hundarna och plugga igen!

Sitter och pluggar naturkunskap och Big Bang just nu för att ta igen det jag missat nu när jag varit sjuk. Känner mig mycket bättre men medicinerna gör att man blir mycket trött så det gäller att försöka hålla ögonen öppna. Om jag har tur får jag börja skolan på torsdag igen om inte blir det nya tag nästa vecka!


Måste erkänna att jag börjar bli väldigt uttråkad här hemma nu faktiskt och längtar ut.. Hade det inte varit för mina älskade hundar eller för min kära pappa som lämnade thaimat till mig idag, hade jag nog rymt haha!

Nu måste jag plugga vidare
love / j


NU SKA JAG BLI FRISK EN GÅNG FÖR ALLA!

Nu har jag bestämt mig, nu ska jag klättra utan att falla och bli frisk en gång för alla! Nu är det slut på alla sjukhusbesök, medeciner och annat skit. Jag ska bli frisk, frisk frisk och FRISK. Vet ni vad det bästa är? Jag vet att jag kommer klara det!


old times, i miss u


let's face it, stop fighting with me on the phone!

Okej, jag är sjuk men jag har lovat att bli frisk inför helgen för då händer det saker! Blir en hel helg med brudsen från klassen och kanske lite med N. Om han börjar bli snäll igen för jag måste erkänna att jag saknar min riktiga pojkvän nu, för det känns som han varit lite frånvarande och underlig den här veckan. Men men nog om sådant nonsens för jag har lovat att försöka hålla humöret uppe trots att det är lite jobbigt just nu. Så jag ser fram emot en väl planerad helg!

good night 


jag ska kallas mogen men är egentligen fem år !

Ibland blir jag besviken på mig själv som till exempel igår på hur dum jag kan vara. Jag förstår nog inte alltid hur underbar du är och vilket tålamod du har när det gäller mig. Jag antar att jag är bortskämd när det gäller din kärlek så när jag inte får den blir jag plötsligt fem år igen och vill inget annat en bara gråta. Det är sant en fem åring är vad jag blir ibland när jag inte får din uppmärksamhet, närhet, värme och den kärlek som jag vill ha mer en någonting annat.

Det är lustigt hur du verkligen fått mig att bli så totalt nere i dig. Det spelar inte längre någon roll om jag håller mina ögon öppna eller blundar för allt jag ser framför mig är dina vackra bruna ögon och i dem ser jag allt som någonsin varit viktigt för mig. Mina ben blir fortfarande skakiga när jag träffar dig och mina händer blir desamma. Jag ryser fortfarande i hela kroppen bara av att du håller min hand och mitt hjärta slår fortfarande lika snabbt bara av att vara nära dig. Och fortfarande är min största räddsla att förlora dig och något jag ständigt tänker på. Så förlåt om jag beter mig som om jag vore fem men det är för att jag verkligen älskar dig N

show me love..

Ligger i min säng och trevar med händer över de halsbandet du gav mig. För varje andetag jag tar älskar jag dig, även om det ibland innebär att jag då och då missar ett och tappar andan. Jag ramlar många gånger och många av fallen har du påverkat men jag reser mig upp varje gång för att jag vet att jag verkligen älskar dig. Om du verkligen känner mig borde du veta att jag går och lägger mig nu med en klump i magen och att det bara är du som kan få den att försvinna.

do you really love me?
Because i need to know it right now..

Det du inte visste om mig


 

  • Det fulaste jag vet är foppa tofflor trots att jag har ett par rosa själv som jag dagligen använder
  • Jag äter alltid mc donalds mat till frukost, om inte inte så äter jag hos alex
  • Jag har 617 msn kontakter men känner inte ens en tredjedel av dem
  • Jag är/var farligt nässpraysberoende och har sprängt mina näsväggar på grund av det och borde uppsöka läkarhjälp samt gå i terapi
  • Jag hatar torsdagar och har alltid gjort ( finns inte heller någon speciell anledning )
  • Jag har kompisar som vet mer om mig än vad jag själv vet
  • Min favorit film är Hitta Nemo, där jag kan varenda reblik utantill + att jag desperat tagit alex nemo t-shirt ihopp om att kunna få behålla den när jag istället råkade slarva bort den.
  • Jag har tävlat i Schack från fyran till sexan i bland annat blåhallen och kommit trea som bästa tjej i stockholm
  • Jag var riktigt orangehårig som liten och kallades för trollet vilket både mina väninnor tove och alex finner väldigt roligt!
  • Jag rapar konstant och ingen i min omgivning lägger märke till det längre eftersom det blivit en vana
  • Jag går alltid runt halv naken i endast trosor hos mig själv eller hos mina vänner
  • Jag skrattar minst 100 gånger per dag
  • Jag går alltid i högklackat men när jag har gått i mina vita för länge ser jag ut som bambi på hal is
  • Jag har alltid velat kunna åka skriskor men aldrig kunnat
  • Jag får ADHD när folk påstår att jag är lik Jessica simpson då jag själv tycker hon är grymt ful!


I never really cared until I met you

Jag börjar inse att klockan rinner iväg och att jag kanske borde sova om jag ska upp imorgon över huvud taget?

Thailand var underbart, kunde dock varit lite bättre väder så man kunde blivit lite brunare men ska inte klaga! Har bara tagit det lugnt sedan jag kom hem från thailand faktiskt, spenderat den mesta tiden med N och insett hur mycket jag verkligen älskar honom.

Imorgon, eller egentligen idag, ska jag träffa min saknade och älskade vän Alexandra "lexi" Svanberg (http://asvanberg.blogspot.com/) som jag kommer mosa av glädje.

men nu ska jag lägga mig och kolla på film och hoppas att jag somnar, good night


RSS 2.0