why is it so cold?

Hellu,
Har varit med min lilla mamma hela dagen bara vi två. Ätit lunch på en kinarestaurang och tittat lite smått i affärer. Är det bara jag som tycker det är riktigt kallt ute? Det riktigt svider om kinderna så fort man är utomhus och händerna domnar bort. Skulle ju inte vara helt fel att vara i Thailand nu..


memories frozen in time

Sitter inne på Julias dator och går igenom hennes bilder, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser vissa bilder haha!






tjejkväll

Hello,
Blir en tjejkväll ikväll igen, för ibland är man helt enkelt i stort behov av en. Ska strax till Julia för att se på film och snacka lite skit helt enkelt. Känner att jag är på lite halvtaskigt humör idag, så det kanske är bäst att ta det lugnt då haha. Måste rusa nu i alla fall, see yaah


i'm gonna smile because i deserve too

Är det något jag har lärt mig så är det att livet har sina svackor, vilket har varit ett faktum för mig på senaste. Det har funnits stunder där livet varit som sand och bara runnit genom fingarna på mig. Det har kommit tillfällen då jag tappat andan och fått chippa efter luft eller skräckslagen fått göra saker jag aldrig trodde att jag någnsin skulle få uppleva. Jag har också fått chansen att testat människans förmåga att hålla sig vaken och chockerades över resultatet, med högst två timmars sömn om knappt det i två månaders tid. Att vandra som en levandedöd utan varken föda eller sömn bara för att kunna förstå sin mänsklighet blev från overklighet till vardag. Det fanns stunder då jag verkligen förstod att jag bit för bit försvan vilket fick mig att ifrågasätta om han där uppe verkligen existerade? Det krävs väldigt mycket för att få mig att tvivla men önskan byttes ut mot ren fakta och jag stod naken framför sanningen. Jag insåg hur sårbara vi verkligen är när det väl kommer till kritan, och jag hade kommit dit. När jag tillslut bad på min bara knän efter hjälp förstod jag att ingen mer än jag själv kunde göra det.

Det gäller att kunna resa på sig och hålla huvudet högt, att kämpa trots att det knappt finns något kvar att kämpa för. Det gäller att kunna resa resa på sig trots att benen viker och fortsätta andas trots att luften tagit slut. Det gäller att fortsätta framåt även fast vägen försvunnit för länge sedan, det gäller att kunna gå vidare trots att vägen är plågsam och lång. Efter regn kommer solsken, även om livet har sina svackor har de även sina toppar för vem har sagt att livet ska vara lätt? Det gäller att kunna se det som en prövning, något som alla upplever någon gång i livet förr eller senare.

Det finns ett mycket passande ordspråk för detta som min morfar alltid bar med sig. Ett ordspråk som har fått följa med mig vart jag än varit och fått gå igenom. Något som jag alltid tänker på när livet svackar och saker blir tufft.

"Var inte rädd för mörkret,
Ty ljuset vilar där"


Det gäller att kunna se det fina i livets svåra stunder, för annars kommer man aldrig att orka. För det finns inget ont som inte för med sig något gott

vila i frid älskade du

Alla kommer till den punkten i livet då man förlorar någon man älskar, idag förlorade jag dig. Tretton och ett halft år har du funnits där, vilket är till den större delen av mitt liv. Det är tungt att förlora en sådan trogen vän som dess utom var så otroligt älskad. För du var mycket mer än ett husdjur och en kanin, för när allt kommer omkring var du en familjemedlem och en del av vår vardag. Jag hoppas att du har det bättre där du är nu, men jag kan inte neka att jag önskade att du hellre var här. Jag älskar dig, vilket jag fortfarande gör och kommer att fortsätta med.

Vila i frid älskade du, älskade lilla Pelle


älskade luleå

hey hey!
Är uppe i luleå hos farmor och farfar och myser, har verkligen längtat att komma upp hit! Har varit som en liten mini jul här uppe där vi har ätit och öppnat paket. Efter det blev det ju självklart idol, och kan ju inte säga mer än att Erik var en värdig vinnare! Orkar inte skriva så mycker mer än så för nu ska jag krypa ner i sängen, puss&kram


Våran efterätt, som var jätte god!


I don't know what I´ve done or if I like what I've begun, but something told me to run and honey you know me. It's all or none!

Är sjukt slut i huvudet av allt tänkande om allting, för trots att jag skjuter bort dig hela tiden så återkommer du om och om igen. Jag vill bara sätta händerna för öronen och skrika men vad hjälper det cuz in my head there's only you. varför blir det så här, varför just nu? Jag blir irriterad när jag inser hur jag gått ner mig själv och det är nog delvis på grund av oss även om jag önskar att det inte vore så. Jag kan säga det tusen gånger om att jag inte behöver dig, men det gör jag och varför ska ljuga? Jag antar att jag skäms för att behöva dig för att jag helt enkelt inte vill utan istället vill visa att jag klara mig själv efter allt som hänt. Jag vill visa att jag inte såras av vad du gör, men det gör jag..

Lea goes crazy


2 December

Äntligen lite lättnad i kroppen, äntligen lite lycka! Biljetten är bokad och jag längtar oerhört mycket. Att få komma bort här ifrån måste varit det bästa som har hänt på länge. Ta ny tag och koppla av lite, känns som jag verkligen åkt av banan på sistone och jag behöver komma på fötter igen. Biljetten är bokad och för första gången på länge är jag riktigt glad.

Tack för allt, utan er vet jag inte vad jag hade gjort


Första december

Fjärde natten i rad jag inte kan sova utan ligger sömnlös utan kontroll. Vem kunde ana det skulle bli så här känslomässigt eller svårt? Inte jag i alla fall utan det kom som en kniv i ryggen och jag är fortfarande chockad. Jag ser ner på ringen som du burit till stor del av ditt liv. Ringen som tillhört din egen mor men som sedan gått i arv och nu helt plötsligt sitter på mitt ringfinger. Jag kan inte hjälpa att gråter hejdlöst när jag tittar på den för jag vet ringens personliga värde för dig. Jag önskar verkligen att jag kunde få bära din börda och din smärta mer än någonting annat men jag är hjälplös. Du är min mor, du har skapat mig och ditt blod rinner i min kropp så hur skulle jag inte kunna påstå att jag känner din smärta när allt kommer om kring? För det viker sig i hela min kropp när jag ser hur du lider, för det det gör så ont i hela mig.
Hela november måndag har varit den värsta i mitt liv men också den mest lärorika. Jag har lärt mig att inte ta saker för givet och speciellt inte människor som jag älskar. Jag har lärt mig att tiden går så otroligt fort och att man ska tänka sig noga för så man inte försummar den. Jag har levt med döden i vitögat och arbetat varje dag med att försöka besegra den. Jag har också insett vilka människor jag kan lita på när modet sviktat, och vilka som verkligen funnits där för mig. Tyvärr har jag även stött på besvikelse och svek vilket dragit ner mig på backen helt men jag har lärt mig att resa mig upp och fortsätta. Jag har även förstått anledningen till varför jag gjort allt detta och det är för dig mamma. Jag tror på dig, det kommer jag alltid göra. Låt december bli en bra månad nu..

RSS 2.0