30 November

För mig betyder du allt, utan dig blir jag aldrig hel. All kärlek till dig mamma


I can't go any further then this, I want it so badly it's my biggest wish


När ska människor börja inse att det finns en gräns på vad man vill och inte vill höra? Är så trött på alla som försöker förmedla saker till mig och speciellt just nu, förstår dem ärligt talat inte bättre? Jag struntar fullständigt i vad människor i mitt liv väljer att göra eller inte göra just nu. För ärligt talat så kunde jag inte brytt mig mindre för varför skulle jag? Alla gör vi våra val, precis som jag gör och mitt är att inte bry mig. Varför skulle jag ens vilja bry mig om vad som händer en lördagskväll när den värsta veckan i mitt liv närmar sig? Så sluta säga saker jag dess utom redan vet, för jag har slutat lyssna för länge sedan. För jag får ont i huvudet av allt skitsnack vilket är anledningen till varför jag låter allt bara rinna av mig just nu. Allt man gör kommer ändå tillbaks till än själv tillslut och det är bara synd om människor som inte förstår bättre.

Mamma, jag kommer göra allt för dig nu med eller utan hjälp.

 

 


Julmust

Sitter hemma och dricker julmust, rätt länge sedan jag gjorde det. Ska snart ner till frisören och efter det möta upp alex, ryktas om att vi ska baka eller något likande. Får se hur det blir med den saken alexandra är ju som sagt rätt lat!!

by the way fingret börjar bli bra, slipper nog plåstret snart wihoo!
PUSS&KRAM


27 november

Vi har gjort om lite i mitt rum, flyttat på möbler och köpt lite nya saker. Sjukt skönt eftersom jag varit näst intill spy färdig på mitt rum efter alla dessa år haha!

Mer än så orkar jag inte visa haha!


24 November

I figured out what to say to you, but sometimes the words they come out so wrong. Yes they do, and I know in time that you will understand. That what we have is so right this time and I need you tonight, I need you right now. I know deep within my heart it doesn't matter if it's wrong or right. All those endless times we tried to make it last forever more. Baby I know I need you ..

I was wrong..


Du är överallt

Jag sitter framåtlutat över mitt skrivbord med skoluppgifter upp till halsen. Trots de antal timmar jag lagt ner på att försöka kan jag inte tänka på annat än dig. Av alla försök att koncentrera mig på det jag gör, kommer jag ändå bara på mig sittandes och tänka på oss. Timmarna tycks bara passera framför mig men jag har fastnat i det förflutna. Alla känslor är överväldiga och alla våra minnen tycks vara det ända jag tänker på nu. Ditt leende verkar ha fastnat på min näthinna samtidigt som dina tårarar har fläckat ner mitt samvete. Jag kan känna din närvoro i hela mitt rum och den här gången har jag svårt hantera mina känslor. Du finns överallt den här gången, så varför försölka fly? Du finns bland mina kuddar i sängen eller i låtarna som spelas på radion, du är överallt.

Jag gömmer ansiktet i mina händer men jag fastnar gång på gång i mina tankars återvändsgränd. Jag ser dig framför mig så otroligt verklig att jag skulle kunna röra vid ditt ansikte. Tillräckligt nära för att jag skulle kunna dra bort en hårslinga från din panna eller greppa din hand. Jag vet inte om det är för att jag saknar dig eller för att vi håller på att förlora varandra?

Jag har funderat på hur det skulle kännas att leva utan dig, men gör inga framsteg utan mer mig själv besviken. Hur ska jag klara av att säga ditt namn utan att lägga till ett min framför? Jag kan knappt föreställa mig känslan av att se dig men inte kunna röra vid dig eller att inte få höra din röst på kvällarna. Ju mer jag tänker ju svårare blir det. Men när allt kommer omkring så handlar det här långt ifrån bara mig utan jag måste tänka på vad som är bäst för dig. Om det bara hade varit så enkelt som att bara älska, då hade allt varit bra nu. Jag sluter mina ögon och försöker göra mig bekant med känslan att vara utan dig. Jag har varit där förut, vilket tog luften ur mig totalt. Jag försöker tänka tillbaka vad jag gjorde för fel och varför jag inte klarade av det. Jag klarade inte av det sist men den här gången är kanske annorlunda?

Våra olikheter har fått oss till tårar och lögner, till bråk och konflikter men är också anledningen till varför vi står här idag och varför jag skriver den här texten just nu. Vi är olika, men det var också anledningen till varför jag föll för dig från början. Du är den du är och du ska aldrig behöva ändra dig för min skull, för det kommer jag aldrig acceptera.

Du är den du är, och jag älskar dig för det.
Förlåt för allt, ingen förtjänar det här och allra minst du..

23 November




I don't know how to be fine when I'm not

Sitter vid köksbordet och har tappat räkningen på antal timmar som jag suttit här. Jag har verkligen ingen ork i kroppen för någonting. Jag kan inte resa på mig, knappt tänka och jag vill inte heller blunda. Har inte speciellt mycket att säga för jag snubblar själv på orden. Why?..

JIMMY CHOO

Här kommer bilderna på vad jag köpte när vi köade för Jimmy Choo tillsammans med Tove och Viktoria. Tio långa timmar men det var absolut värt det. En speciell natt som blir ett minne för livet!

Här är alla tre skorna jag köpte och armbanden!


Första paret svarta stilettisar

 
Sedan var jag tvungen att köpa dem även i rött!


Tredje paret, svarta stilettisar med nitar

Sedan köpte jag även lite smycken!


17 NOVEMBER, Back?

Konnichiwa!
Nu är jag tillbaka, vet att det varit rent kasst på sistone men jag har haft mina anledningar. Just nu är jag dock alldeles för trött men tänkte uppdatera imorgon med vad jag köpt från jimmy choo för Julia Falconers skull haha!



GIVE ME!


ikväll kom den stunden där sanningen hann ifatt

Jag orkar inte mer, jag är så jävla rädd nu..


RSS 2.0