sweet pink

Idag blev det som sagt ingen skola för sl krångla, blä! Så fick studera hemma lite istället. Sedan åt jag lunch med adam, handlade lite i stan. Hittade neonrosa underklädder (haha?) fint om man är brun! Köpte även lite varma strumpor nu när det är så sjukt kallt ute. Var riktigt kallt idag faktiskt, dock ska det bli varmare på onsdag, håller tummarna för det!!

Älskade måndagar!

Måndag, min absoluta favorit dag i veckan och denna är inget undantag. Med en halvmeter snö utanför ballkongen var det väl ett faktum att inte kunna ta sig till skolan. Hata snö, hata sl, hata kyla och måndgar över huvudtaget!

Vad hände med helgen? Var det inte fredag nyss, blir galen!


thursday

Idag tänker jag inte kliva upp ur sängen, jag tänker äta allt jag kännner för men framför allt inte tänka på dig! Det är näst intill skrattretande hur pass mycket skenet kan bedra när det kommer till människor man tror sig känna. Hur väl man än tycks känna dem så slutar man aldrig förvånas, men en sak är säker och det är att nu vet jag precis vart vi har varandra!



Because of you..

Idag har varit en bra dag, eller jag har varit på gott humör konstant. Synd bara att det inte höll längre än tills nu, funderar på att slänga min telefon i vägen och hoppas på att den går sönder i samma stund! Åt fondue ikväll vilket jag inte gjort på mer än fyra år vilket är tråkigt eftersom det är sjukt gott? Fick även min efterlängtade semla till efterrätt haha, tillsammans med mjölk och jordgubbar. Som jag sa man vet aldrig vart dagen leder, men nu fick jag det ganska tydligt för mig även om det inte var vad jag hoppats på. Blir nog en tidig kväll för mig, så glad semeldag (om man säger så) till er allan för nu går jag och lägger mig eller åtminstone försöker!


dress to impress


tuesday

Någon mer än jag som totalt glömt bort att det var fettisdagen idag? Inte för att det kanske är en dag man brukar skriva upp i almenackan sådär men ändå. Har faktiskt inte ätit någon semla idag, it's kind of sad faktiskt men vem vet dagen är ju inte slut ännu eller hur. Aja nu ska jag inte hänga läpp över det, var ju faktiskt och hämta ut mitt paket från Nelly nyss. Beställde som sagt en klänning och ett par skor och var ju lite skeptiskt om de skulle passa och så eftersom jag har haft en del skoproblem på sistone. Men skorna satt perfekt och jag älskade dem och klänningen lika så, visar lite senare för nu kommer pappsen snart och hämtar mig!


Alla hjärtans dag?


Why can't I breathe whenever I think about you

Varför kommer jag på mig själv hela tiden med att tänka på dig och varför dig av alla människor? Det är fult att ljuga men ännu fulare att ljuga för sig själv, men varför just du? Jag snubblar på bokstäverna när jag försöker uttala ditt namn, till och med när jag tänker på det. Hur mycket jag än stöter dig åt sidan återkommer du i mitt huvud hela tiden trots att jag egentligen hatar det. Varför just du, varför saknar jag just dig?


wednesday

Har spenderat hela dagen hemma på grund av diverse problem. Inte för att saker och ting fortfarande är utredda men antar att det åtminstone är ett steg i rätt riktning, eller hoppas på det rättare sagt! Michaela tittade senare förbi och vi diskuterade greklandsresan som nu faktiskt blir av, finally! Äntligen något att se fram emot, trots de fem månaderna som åtestår men ändå. Två underbara veckor, åh vad jag längtar!

Fick precis paketet från farmor från posten och blev jätte glad. Har ju varit och letat efter den svarta klänningen som jag har i rött, men då var den slutsåld. Men nu är den äntligen här, den perfekta "lilla svarta". En klänning som absolut kommer användas mycket, dess utom sitter den både skönt och bra på trots att den är tight haha!


tuesday

Bonjour!
Kom nyss hem från siba och håller på och fixar med mina nya ipod högtalare som jag fick av min bonuspappa. Känns så himla skönt att veta att människor verkligen bryr sig om än när det är så här. Även om lycka inte kan köpas för pengar, så var det skönt att komma iväg lite. Eftersom jag både älskar och är beroende av musik näst intill dygnet runt vart jag jätte glad för överaskningen. Trodde vi skulle åka och titta på ett tvillingkort till tv'n så blev verkligen jätte glad.


good night

Har alltid hatat måndagar och denna var ju verkligen inget undantag heller haha. Inte nog med att helgen är slut, plugget är överdrivet, min låtsaspappa snarkar breved och att paradise hotell slutat gå, nu är hela facebook omgjort? Kul att det tog mig ett halvår innan jag förstod något sist, and here we go again!

Ska i alla fall boka greklandsresan i veckan så alltid något att se fram emot, är så sjukt trött på all snö och att man halkar runt som en gravid åsna så fort man ska försöka röra sig från huset. Ge mig sommar, och ta bort måndagar.. Kom på att det faktiskt är tisdag nu haha!




Måndagar..

Helgen gick så jävla fort, vad hände? Känns som det var fredag igår och så vaknar man upp och märker att det är en rutten måndag, ibland älskar man livet! Känns som skolan är något man bara vill gå och bränna upp för tillfället men man får väl se det från den ljusa sidan, det är ju snart helg igen? Eller inte, ska i alla fall ner och träna nu efter helgens bravader behövs det nog. See yah!


because you're sweeter than apple pie

Har fått en låt på huvudet som jag lyssnat på flera dagar nu, sedan i söndags faktiskt. Har den på repeat på ipoden och man borde ju tycka att jag redan skulle ha tröttnat på den, men så är inte fallet för jag sitter till och med och lyssnar på den nu. På något sätt får låten mig att känna mig lycklig på något vis, så det kanske inte är så konstigt att jag fortfarande lyssnar på den?




Är det bara jag som längtar fruktansvärt mycket efter sommaren..

it's complicated

Var på bio idag med min kära vän joni poni och såg it's comlicated, vilket var ett super bra filmval (eller inte haha?) Filmen var nog ämnad för gifta par på 40+ märkte vi efter ett tag och det ju inte att missta sig heller när man insåg att hela bion var fylld med sådana heller. Joni fattade nog lite mer än vad gjorde kanske, men whatever!

First day of my life

Första februari dagen då ditt liv skulle börja och för bara någon dag sedan trodde jag det var dagen då mitt skulle falla isär. Men måste erkänna att du har rätt för idag är det nya tag, för det är dags nu. Sorgen tar sin tid men det har den gjort för länge nu. Dags att lämna det gamla bakom sig och ta in det nya som kommer. Det kanske inte blir lätt, men jag ser fram emot det! Måste kila iväg till skolan nu, aurevoir!


RSS 2.0