i can't answer your message, because its hurts

Jag tror du vet varför jag inte svarar, det gör för ont just nu.
Med tiden kommer jag kanske kunna göra det men inte just nu ..

friendship survives the love

Godmorgon för mig, men känns dumt att säga vid den här tidpunkten?
Första gången på länge jag vaknar upp med ett leende på läpparna vilket känns skönt och ingen huvudverk heller. Ska göra i ordning lite te och ta en dusch sedan är jag nog på fötterna igen. Måste passa på att säga vilka underbara vänner jag har, ni får verkligen min vardag att flyta på efter allt som hänt. Alexandra, Julia och Joni speciellt, ni är helt underbara.


I guess it was never meant to be, but it's just something we have no control over and that's what destiny is

Trots att det knappt gått mer en tre dagar börjar jag inse mer och mer att det som hände var det bästa för oss båda. Livet är hårt ibland och kärleken är orättvis och sliter än i stycken. Ibland behöver man göra saker som gör ont för att förstå att bättre tider väntar. Jag kommer aldrig ångra dig, oss eller allt det vi gått igenom bara sättet det tog slut på. Ett sms, några rader och ett par bokstäver sedan var allt över. Som jag sa hade jag vetat om att den där torsdagen var den sista gången jag såg dig hade jag hållt om dig hårdare. Det gör ont nu, men det blir bättre men allt som behövs är tid. Allting har en mening, allt händer för en orsak och det finns alltid en anledning till det. Det kanske gör ont nu, men life goes on without you baby även om det kanske inte känns så just nu!


you wake up in the morning and your head feels twice the size

Kom precis hem, kunde inte varit tröttare? Vart en lång kväll med tjejorna alexandra och valassi vilket jag verkligen behövde. Skulle egentligen åkt till ekerö också men med tanke på vad som höll på där orkade vi inte och höll oss i bromma och lite senare åkte jag in till stan. Fet huvudverk..

Jaja, vilket fall som helst så kommer adrian över snart och håller mig lite sällskap, typ playstation om jag nu får igång skiten..

Det gör ont, men det kommer bli bättre..
Tack till alla vänner

snabba cash?

Hey you,
Ska snart springa ner och göra vid mina naglar för de ser förjävliga ut just nu haha! Kanske blir bio senare ikväll, snabba cash förmodligen. Men nu har jag verkligen brådis så måste rusa! see yaah


the first cut is the deepest

Ibland står man inför ett vägval som lär påverka hela ens liv, och hur mycket man än önskar sig att veta om man gör rätt eller fel går det ju aldrig att förutse. Förr eller senare kommer man ändå till att fatta svåra beslut, såndana som får än att ligga sömnlös i timmar men utan resultat. Hur mycket man än tänker och försöker komma fram till något kör man fast och vet varken ut eller in. Kluven på mitten vandrar man planlöst runt i cirklar eller ligger och stirrar in i väggen. Varför är det så att man är så rädd för vad framtiden skall komma att bli? För jag ska inte ljuga, jag är verkligen rädd. Av alla gånger som detta kommit på tal, har det aldrig varit så nära som den här gången för jag kan nästan snudda vid det nu. För så snabbt kan månader av kärlek försvinna och sakta men säkert tyna bort utan att någon vet ordet av det. Det känns som att allt som någonsin funnits bara bleknar bort bit efter bit och kvar står vi med händerna tomma. Samtidigt som dagarna paserar blir avståndet mellan oss längre och för tillfället känns det som att jag inte vet vart du eller vi finns längre. Även fast jag egentligen inte vill tänka själva tanken så kan jag inte blunda för den heller eftersom den ändå finns väldigt nära oss just nu.

De senaste timmarna har jag gått igenom allt ifrån gamla msnkonversationer, sms, fotografier och allt annat som har med oss att göra. Gått igenom varje enskilt minne sedan dagen jag träffade dig och med både gåshud och rysningar har jag insätt att tanken nu är skrämande nära. Med tanken av dig som för tillfället står mig upp i halsen vet jag inte längre vad jag ska ta vägen. Jag vet inte längre vad som håller på att hända med oss, allt jag vet att den här känslan är bekant för att jag har varit här en gång förut..

lovely pink

Juste jag glömde visa vad jag köpte i stan idag (som vanligt haha) när jag var med mamma. En jätte söt rosa klänning som var lite udda upptill. Kanske kommer till användning på fredag? Köpte även lite mer som bland annat några myströjor och så.


Den är dock mycket mer lysande rosa i verkligheten!


life goes on

Det har varit full fart hela tiden nu på sistone, men äntligen börjar saker och ting falla på plats sakta men säkert. Jag kunde inte vara gladre åt det, kanske äntligen kan ta i tu med rutiner och liknande som helt enkelt inte fungerat på senaste tid. 

Nu blir det middag med familjen i lugn och ro och efter det paradise hotel! 

Farfar och jag från kryssningen i helgen


Alla behöver någon att lita på, och för mig är denna någon du

Vad hade jag gjort om du inte funnits? Ärligt talat, anledningen till att jag fick dig var för att jag inte orkade forsätta  och ända sedan dess har du varit anledningen till att jag orkat göra det. Jag undrar egentligen hur många tårar som samlats i din päls genom tiderna eller för att inte tala om alla skratt? Du vet säkert mer om mig än någon annan eftersom du är den ända jag alltid kan lita på, för du skulle aldrig säga något. Svårt att tro att så mycket kärlek kan komma från en sådan liten hund. I love you..

RSS 2.0