30 mars, valborgs afton!

Köpte ju två klänningar ifrån nelly för någon vecka sen och glömde bort att visa dem så här är den ena! (Den andra får ni se någon annan gång) Kanske kommer ha på mig den ikväll men vi får väl se haha, brukar byta kläder sådär 1861491 gånger innan jag bestämt mig helt. Men nu ska jag kila, glad valborg!


Vattengympa och ny jeansjacka!

Hejsan på er!
Det gick bara bra med Bertis på akuten, allt läkte som det skulle! Hon fick lite sjukgymnastik och fick då träna simning som hon kommer att få göra i en månad framöver någon gång i veckan. Tog massa kort för att det såg så kul ut ( Visar sedan )
Köpte även en ny Jeans-jacka som jag förälskade mig i, har letat länge men nu fann jag den!
PUSS&KRAM

29 april, oh la la la la!

Ska iväg med Bertis till sjukhuset nu och ta av stygnen på hennes ben !
Vi höres sen , pyss pyss

shopping för idag

Här kommer bilder från dagens shopping, enjoy
ska iväg och se på tv nu! Hörs imorgon
xoxo / en tvsugen Johanna


( En vit kapp-jacka, plus en liten Bertzor på köpet haha! )

( En klänning/topp vit och sommrig )


(Svarta härliga platåskor)

(Massor med småplåtter som strumpbyxor, ett armband, ett par örhängen, rosetthårspännen och en ring. Bra att ha och jag kan aldrig få nog av små saker haha! )

28 april, är på toppen humör!

Bonjour allihopa !
Kom precis hem ifrån sickla centrum (heter det så?) Där jag varit och shoppat lite bland annat en jacka, örhängen, strumpbyxor mm. Var med lilla Chloë idag efter skolan eftersom det inte blev någon grönalund-tur eftersom grönan hade stängt, BIG FAIL! Så vi åkte på en shopping runda där jag köpte ett par skor och en söt liten topp! Tyvärr krånglade Chloës kort så för henne blev ditt ingen shopping alls, fail again..  ( Lägger upp bilder senare)

Måste också säga att jag längtar galet mycket till helgen, även fast det kanske är den mest överskattade helgen någonsin haha! Det blir väl både på gott och ont, men längtar i alla fall till valborg för jag tycker brasorna är mysiga!

( Jag och Julia för några helger sedan, sjungandes och glada! )

27 april, mycket att ta igen!

Ursäkta den urdåliga uppdateringen men det har varit mycket i plugget och utanför! Så vad har jag gjort på senaste? Hm shoppat otroligt mycket, pluggat helt galet och varit med pojkvännen samt mina tjejor, Så tänkte skärpa mig nu och börja skriva lite mera haha!

Imorgon blir det iaf gröna lund med ett litet gäng från klassen, ska bli väldigt kul faktiskt. Ska bli kul att åka den nya attraktionen också inte för att jag kommer ihåg vad den hette men men.

Här kommer iaf lite bilder på den senaste shoppingen både från förra veckan och idag;

Den nya parfymen som jag fick ifrån min älskade pappa

En svart spetsklänning som jag fick skickad på posten från min fina Farmor!

Ljusa "traschjenas" (som tyvärr verkligen har gått sönder mer än de skulle .. )

En super söt knälång klänning, lite sommrig!

vitspetsiga leggings och grymt snygga solglasögon

22 april, riktig plugg dag!

Har pluggat hela dagen, sitter och pluggar nu och kommer få plugga ännu mer,
vi hörs imorgon!

21 april, galet snygg i håret!

Tjena alla små glada människor!
Idag har varit en väldigt slapp dag, inte gjort något spec faktiskt mer än bara tagit det lugnt. Jaja hel skönt ibland, men visst har jag varit fin i håret haha? Eller inte men jag orkade inte göra mig i ordning idag haha!
PUSS PÅ ER


20 april, på GGG!

Håller på och fixar min naglar nu och har köpt lite stuff för att göra det. Har också beställt två nya klänningar från www.nelly.com som kommer om ett tag! (Hör av mig mer om det sedan) Får hoppas att de passar haha. Jaja men nu ska jag titta vidare. Puss och kram

17-19 april, helgen förbi

Nu är helgen förbi och jag har både varit ute och tagit det lugnt! En rätt skönt blandning faktiskt, haha. Har inte så mycket att tillägga om helgen mer än att en GB-GLACE gubbe blev snodd ? haha! Jaja är galet trött och ska sovis nu, vi hörs
puss o kram


nya skolkläder!

Tjingeling folket,
Är hemma med Bertis nu och väntar på att Alex ska komma. Så ska göra lite mat åt mig nu! Vi hade matkultursvecka i skolan idag vilket var as-skönt. Dess utom har skolmys-kläderna kommit, bra eftersom jag behövde nya mjukisar.
PUSS


( Typiskt pappa att skriva detta på kläderna också haha! )

16 april, på väg till skolan

Har lite brådis nu för ska till min språkredovisning i skolan och mini bertis ska med. Så nu måste jag skynda mig för kom precis ut i duschen, hör av mig senare! PUSS&KRAM

(Lilla bertis efter operationen)

15 april, shopping och lilla Berta är hemma!

Sitter här med lilla Bertis och hinner inte skriva så mycket för jag ska vara med henne nu, eftersom hon äntligen kommit hem. Kommer raportera lite hur pyret på då och då här i bloggen.

Var i alla fall med Tove på stan idag och det blev lite "sommarshopping" kan man väl säga haha!


Jag köpte tre härliga klänningar i vitt, rosa & rött
(Den vita ska jag köpa i svart också!)



Två par balerinaskor i ljusrosa och i svart, jätte söta och sköna!

Jag ryser när jag hör ditt namn, för det bara är så!

Du och jag, två personer, två själar och från olika världar som framför världen kanske blir betydelselösa, men från ett annat perspektiv och ifrån mina ögon blir du allt. Hela världen som dansar framför mina ögonlock, ett helt liv och en känsla i min kropp som jag lever med varje dag. När du försvinner eller blir frånvarande för endast några få sekunder känns det i hela min kropp och då är det bara du, din karma, din själ, ditt ansikte och din röst som får mig på fötter igen. I varje steg jag tar, i varje rörelse jag gör, i varje hjärtslag och andetag finns det spår av dig och tillsammans gör du mig hel. Tillsammans måste vi få det att fungerar för det är med dig jag är stark. Jag vet att jag har felat ibland och vi alla gör misstag men det är aldrig något jag velat och det hoppas jag du förstår.


Nu kommer sommaren snart och det finns inget eller ingen annan som jag förknippar den mer med än dig. I varje vind med värme i känner jag din närvaro och det är väl något jag alltid kommer att göra med eller utan dig, du kommer alltid vara sommaren för mig. Du är ansiktet som jag vill vakna upp med och om jag hade kunnat hade jag gett dig hela världen om du velat det. Jag ber till gud varje kväll för den underbara kärlek han skänkt mig i mitt liv och jag vet att jag aldrig kommer att kunna tacka honom tillräckligt för det. Jag står i evig skuld till honom för all den lycka han gav mig och fortfarande ger, för jag blir varm i hela kroppen varje gång jag ser dig. En gud som jag aldrig riktigt ville tro på men som ändå visat sin existens för mig. Hade han inte funnits hade vi, du och jag inte stått där vi står idag.


 Ibland viker sig hoppet men det är ändå hos dig jag vill stanna för det är i dina ögon jag ser en framtid med lycka. Du ger mig gåshud bara av att finnas till och chansen jag fått att både få älska och att älskad av dig är större en stort för mig. I mina böner, i mina drömmar, i mitt sinne, i mitt hjärta, i min verklighet och i mitt blod finns du och jag är beroende av dig för du har blivit min fasta hand, min säkra pungt och min drivkraft, Nermin Balic.


"Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så,

Glöm allt det dumma jag någonsin sagt, det bara är så

Jag älskar dig för det bara är så.."


14 april, stor saknad!

God kväll på er !
Bertas operation gick bra vilken var en enorm lättnad för mig. Så nu ligger min älskade hund på uppvakningsavdelningen på djurakuten. Hon hålls kvar till imorgon vid lunchtid på grund av infektionsrisk, så jag återkommer om det när lilla pyret kommer hem. Så imorgon ska vi iväg och köpa burväggar som ska skilja Bertis och Assar åt eftersom det lilla pyret är så känsligt just nu men känns ändå så otroligt skönt att allt gick bra!
Nu ska jag kila för har inte så mycket att skriva om nu eftersom alla jag tänker på är den lilla vovsingen.
Med kärlek, Er Johanna

Hahaha kan ni försöka er att föreställa er att detta är LILLA berta ? För det är det, lyckades fota direkt när hon gäspa haha!

13 april, tillbaka!

Hejsan alla människor, det var ett tag sedan!
Har varit i sälen i en vecka, utan dator (men nu är den lagad) och så har min hund olyckligtvist brutit benet. Så jag har haft alldeles för mycket för mig för att ha kunnat skriva. Angående Berta och hennes ben så är det så pass illa att det lilla pyret tyvärr måste opereas imorgon kl 08:00 på djursjukhuset i kungenskurva. Just nu har hon ett gips som är så stort som alla hennes ben tillsammans. Tyvärr får jag inte följa med imorgon utan måste gå i skolan, men är hemma direkt när hon kommer hem. Kommer också vara hemma med henne på onsdag eftersom hon behöver all hjälp hon kan få. Vill dock tillägga att hon är otroligt pigg och matglad som tur är, men vi håller tummarna på att allt går som det ska imorgon!

Nu ska jag titta på Harry Potter med mamma, assar och lilla bertis,
vi hörs imorgon
puss och kram



in sälen!

kommer hem på lördag, ciao bitches!

2 april, thaimat, fixade naglar och massor med skolarbete!!

Sitter hemma hos Vickzor i min klass och ska snart äta thaimat som hennes lilla mammsi har gjort, mums! Vi håller på med ett skolprojekt som ska varaklart imorgorn så nu måste jag faktiskt hjälpa mina klasskamrater, ciao bella!

( jag och vicky bjussar på en gammal bild på oss )

RSS 2.0