GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!


22 feb, söndag!

Är lite små pist off på grund av att varmvattnet inte fungerar hemma hos oss nu när man behöver det som mest..
Har druckit te typ hela dagen och varit ute en liten sväng med pappa och växlat pengar inför London. Imorgon fyller min baby år och är lättad över att hela den här "pakethysterigrejen" är klar och fixad haha!
Men nu ska jag äta lite god mat med min mor och ta det lugnt

( Här är min nya dator också föresten som jag fick av pappi på alla hjärtans dag! )

glad, arg, sur, trött, nyfiken och fruktansvärt rastlös!

Sitter och väntar på att mina nudlar ska bli klara och har absolut inget bättre för mig än att sitta vid datorn just nu, vilket suger totalt!
Igår spenderade jag min kväll med Felicia ofc ! Vi hamnade långt bort åt helskotta, typ backlura? I vilket fall som helst var det inte värt besväret dit så vi bestämde oss att dra där ifrån. Det roliga den kvällen var iaf att vi träffade några otroligt roliga skåningar på hemvägen som kommit upp på besök. Så vi spenderade några timmar med dem på donken för att sedan gå hem sova, men hade det inte varit för skåningarna hade nog våran kväll varit dö trist! 

Nu är mina nudlar färdiga iaf så jag kan fördriva lite tid tills N kommer hit..
puss

19, GLAD!

Har precis tränat med mamma och kom nyss ut ur duschen helt trött! Idag har varit en rätt stressig dag men mitt humör har trots allt ändå varit på topp. Idag sprungit runt på stan och gjort massa bland annat handlat lite, efterson N, fyller år på måndag. Så nu är jag rätt trött och sliten o ska plugga sönder nu inför mina två kommande prov imorgon.
xoxo / J

(Jag och bästa vännen Sara o lilla Bertis. Dock inte den trevligaste bilden på mig men jag tror ni överlever haha!)

Jah Cure - What Will It Take

God, kväll kära människor! 
Har precis duschat och smörjt in mig med min nya brun utan sol från lorial. Ska bli kul att få se hur resultatet blir som sagt för jag har en del både bra och dåliga minnen från den typen av bränna haha! Annars är det väl bara att acceptera sitt sanna jag, även om det nu kanske blir en orange johanna.
Har varit hos tandläkaren idag igen för att slipa ner en tand som påverkat hur jag sover på nätterna så det känns bra. Vart då också skriven där på "Rasmys tandläkar klinik" vilket kändes mycket bättre än brommas folktandvård med tanke på deras sätt att behandla sina kunder, USH! I vilket fall som helst så blev jag väldigt trevligt bemött, eftersom det är en av pappas bästa kompisar som har den och det gillade jag.

Min låtsas pappas kolega kom precis hem från Thailand och hade köpt massa ur-gulliga kläder till Berta vilket var super kul! Tänkte lägga upp lite bilder sedan, men har ingen kamera för tillfället men det kommer!


TYP VÄRLDENS BÄSTA LÅT?

Vantar?


Jag har märkt att jag fryser otroligt mycket om händerna nu när det är så otroligt kallt ute så det är väl dags att köpa ett par varma mysiga vantar. Självklart  ett par supersköna och fina tumvantar  men det är inte så lätt att hitta faktiskt. Har länge behövt ett par men har glömt bort att köpa. Ligger på prio ett nu och en av de sakerna jag saknar mest just nu! Har tittat runt lite men det är inte det allra lättaste, några tips?

tandläkare, nej tack!

Kom precis hem från tandläkaren, och darrar fortfarande. Imorgon ska jag dit igen och borra, hjälp! En lagning som hade gått sönder tråkigt nog. Måste erkänna att jag är gymt närvös men lite lättad när jag vet att de är en av pappas bästa kompisar som ska göra det tack och lov. Har även även farit ute och gått med Felicia idag och promenerat tillsammans med mina små älsklingar Berta och Assar. Vi gick och pratade lite "småsnack" och gjorde upp planer för helgen, super mysigt!

Felicia har även lovat att hjälpa till gällande min design (eftersom jag suger på sådant!) vilket är rikigt gulligt. Så antar att det kommer vara lite små strul på bloggen ett tag fram över, men men ska  i alla fall bli jätte kul. Skönt att ha lite annat att tänka på en tanläkaren imorgon .. BLÄ!
xoxo / J

17 feb


Akon - Come back to me

Låten som spelats om och om igen på min ipod hela dagen, i love it

16 feb

Sitter hemma hos mig med Tovis och har precis tittat klart på AA (andra avenyn) med hundarna. Tittade lite på kennel-klubbens hemsida där mina hundar kommer ifrån och hittade några otroligt fina bilder på min älskade lilla Bertis från i sommras så jag tänkte att jag lägger upp dem så alla får se!

15 feb, kväll


Sitter i soffan och kollar på Beck med mamma men just nu är reklam så passar på att skriva! Idag var jag med
Sara och vi fikade på Café blåbär vilket var ur mysigt (förutom de tre människorna som satt och stirrade på oss hela tiden, somliga har inget liv!). Jag tog en kladdkaka och varm choklad med vispgrädde vilket var super gott och sara tog en damsugare och en latte. Sedan köpte vi läsk och godisoch degade framför tv'n hela kvällen, ibland älskar jag söndagar, trots att jag behövde plugga företags ekonomi! Men nu ska jag bre mackor och sätta mig och kolla på Beck igen och efter det är det lägg dags, så puss på er.
xoxo / en sömnig johanna


15 feb

Dagens schema kommer på ett ungefär så ut så här;

happy valentine's day

Hejsan glada människor!
Nu var alla hjärtans dag förbi något som är underbart för vissa men dock en plåga för andra. Själv älskar jag alla hjärtans dag och har alltid gjort! Det är något som lyser upp februari månad tycker jag, borde finns flera sådana dagar om året! Då man får vara extra gullig och visa lite mer kärlek än alla andra dagar . Vissa tycker dagen är överskattad och visst det kanske den är för alla tråkmånsar som inte inser värdet av att tycka om någon. I alla fall är en av årets varmaste och finaste dagar är förbi och man kan inte göra annat än att längta till nästa år. Happy valentine's day i efterskott allihopa,  men nu ska jag dricka lite te och äta gelé-hjärtan.
xoxo / en kärlekfulls johanna


12 feb

saknar dig N,
väldigt mycket
just nu, och om
du ser detta
call me..
iloveu


dagens schema

  • skola
  • fixa naglarna hos en manikyrist
  • klass-återträff
  • plugga
  • sova!

God kväll & God natt!


Idag har varit en rätt kämpig dag men är i vilket fall som helst är jag klar med ett prov i alla fall. Nästa är på fredag igen om Mental träning så lika bra att börja plugga redan nu, BLÄ!
Imorgon har jag också ett väldigt stressigt schema men återkommer mer om det sedan.
Nu ska jag dricka te och börja plugga,
xoxo / en skoltrött johanna


good night


Och börjar bli grinig också (suck). Sitter och pluggar natur nu, trots att jag absolut inte orkar! Imorgon är det prov,skolmöte och efter träning på s.a.t.s igen! Måste erkänna att jag fortfarande har träningsvärk lite över allt och att det känns i magen då jag skrattar. Så imorgon, är det på igen!
nu ska jag sova lite, för är galet trött nu.
GOOD NIGHT
( och till dig mr.N så vill jag säga att du är väldigt dum men att jag älskar dig ändå!)

törstar, eller hur Felicia?

Lite av dagens inköp:


10 feb

Hejsan glada människor!
Okej jag erkänner, jag bröt mot min egen strävan idag och drog i mig en brownie längd med Felicia (www.losh.blogg.se) men måste dock säga att vi förtjänade det med stora bokstäver! Efter en ordentlig shoppingrunda är jag helt slut..
Nu ska jag bara dricka upp mitt mint-te och börja plugga igen!
xoxo / j

let me die ..

Mitt första träningspass, just kill me?

fre-lör

Fredags:
Jag spenderade min fredagskväll med alexandra samt många andra i Bagis


Lördags:
Spenderade jag också med alexandra (inte så ovanligt kanske haha) vi gick på bio och såg i taket lyser stjärnorna vilket var en helt underbar film. Jag och alex satt och stor böla hela filmen igenom!

god morgon

Sitter hemma hos alex (www.asvanberg.blogspot.com) och degar lite.
18:40 blir det bio med filmen i taket lyser stjärnorna vilket sk bli grymt kul då jag läst boken!
Hittade den här otroligt söta bilden på alex som jag bara älskar!

2009 = träning

Fick nyss reda på att min mor köpt mig ett S.A.T.S kort precis, vilket innebär? Massvis med träning och nyttig mat från min sida! Jag ska träna upp mitt immunförsvar och bygga upp min kondition.

Fick också nyss en Ahlgrens bilar påse av min bonuspappa Bo, men på måndag är det slut med sådant! Är både ivrig och glad inför det hela.

lättad och lycklig

Min älskade hund Bertis kom hem från akuten för ett litet tag sedan med bara en liten maginfluensa tack och lov! Det hade kunnat gå riktigt illa om vi inte hade åkt in eftersom hon är så pass liten. Hon är i vilket fall som helst mycket bättre nu och jag är helt överlycklig.
good night

grattis på födelsedagen emma!

Grattis på 17års dagen gumman, hoppas du haft en helt underbar dag.
 Massor med kärlek till dig

3 feb

Sitter och pluggar engelska just nu och är otroligt glad åt mina gruppmedlemar just nu (NAT), bajs på er säger jag bara!
Spenderade min dag med Tovis (www.tovehellron.blogg.se) och bara tog det lugnt med Berta bus och assar otroligt skönt.
Någon mer än jag som är sjukt skoltrött och bara längtar efter helg trots att det bara är tisdag?
jag vill ut ut ut ut!

2 feb

Har varit väldigt ledsen idag och vissa vet varför..
Iaf, har spenderat min dag med alex (www.asvanberg.blogspot.com) idag. Varit runt på stan lite och bara tagit det lungan samt träffat olle, vilket var väldigt länge sedan. Vi fikade och bara snackade.
love, johanna

It doesn't matter what you think everything has an end, if you don't stand for something you fall for anything

Haha jag fick nyss en lagom härlig komentar som jag själv måste komentera. Först och främst tänker jag tala om varför jag inte valde att ha kvar den och det var på grund av att personen/personerna som skrev den själv inte kunde skriva ut vem det var vilket jag tyckte var lagom patetiskt. Om du/ni nu tycker min blogg är så värdelös så tycker jag det bara är roligt attt ni fortfarande ängnar tid åt att läsa den och speciellt skriva en sådan meningslös komentar. Hur jag är och väljer att  vara angår inte er och om det är något som inte passar kan ni ju ta kontakt med mig eller hur? Istället för att gömma er bakom en jävla datorskärm och dess utom inte kunna stå för er egen åsikt genom att inte skriva namn. Dator tekniken har utvecklats så gott folk enjoy your trip to visby och tänk på att ip-adresser är grymt lätta att spåra!

RSS 2.0