Vila i frid älskade faster, Ulla Frick

Livet är så obegripligt ibland, människor som kommer och människor som går. Ibland står man helt oförberedd inför livets svåra kval och ibland förlorar man de människor man älskar och det skär i hjärtat lika mycket varje gång. Idag 16:02 lämnade du oss, ett skakande besked som satte oss alla i chock och i en enorm sorg. Jag har nog inte riktigt förstått  vad som har hänt ännu för det känns som de var igår jag stoppade in mina barnfötter i dina högklackade skor och provade dina färglada klänningar för att sedan springa upp och ner i din trappa för att få höra dig skratta och applådera. Jag vet inte vad jag ska säga, jag har inte förstått att du är borta ännu, för mig var det förgivet att du alltid skulle vara kvar..


Så otroligt likt mig! haha




















24 juni, kinderägg!

Hello, kom precis hem från en liten liten shoppingrunda med mammi. Blev en väldigt uddamönstadklänning (som jag dock tänker använda när man är utomlands på stranden). Sedan blev det ett par ballerina också som jag älskar. Fick ett precis likadant par i födelsedagspresent av Julia och Emil förra året och gick i dem så mycket att det knappt fanns något kvar av dem. Så nu när jag gick förbi den lilla skoaffären med mamma hade de fått in dem igen, gissa vem som blev super glad?

Nu ska jag i alla fall äta kinderägg som jag fick av mammsen haha!
Aurevoir


22 Juni, tröttttast

kom nyss hem från jobbet ska sova, godnatt..

kill me..

21 Juni, home

Nu är jag hemma och ligger som en soffpotatis på soffan. Ska vila lite nu, så bilderna kommer upp ikväll
Puss&Kram

Bilder från igår

Tyävrr glömde jag kameran i min väska igår och hade inte möjligheten att få tag på den under hela kvällen tråkigt nog trots mitt krigande men här kommer bilder från Julles kamera iaf!






20 juni, I'm not coming back

We have run out of words, we have run out of time, we have run out of reasons.
Really, why are we together? We both know it's over baby, bottom line.
It's best we don't even talk at all. Don't call me even if I should cross your mind,
hard enough, I don't need to hear your voice on my messages. Let's just all it quits,
it's probably better, so if I'm not returning your calls its cause I'm not coming back.
I'm closing the door, I used to be tripping over missing you, but I'm not anymore.
I got the picture phone baby, your picture's gone. I couldn't stand to see your smile
every time you dial. Don't call me, I don't need to cry anymore..

19 Juni, Midsommar

Nu är det snart dags för att resa midsommarstången och äta en jätte god lunch!

På väg till midsommarstången!
Jag och alex


18 Juni, Norrtälje med Alexandra

Har äntligen kommit fram till alex landställe super mysigt! (Resan tog dock lång tid på grund av all trafik) Just nu sitter vi bänkade framför tv'n med chips och mys. Blir en tidig kväll eftersom vi ska upp tidigt imorgon och klä midsommarstången. Så nu ska jag och lilla alex mysa vidare!
PUSS & KRAM

Jag just nu i Alex lillstuga


17 Juni, Internet-shopping

Här kommer lite bilder på de kläderna jag beställde över internet för någon vecka sedan, de ser dock bättre ut i verkligheten! Väntar på nästa leverans av ett par skor och två jackor nu de borde väl komma om någon  vecka. Nu ska jag krypa ner i sängen, tjingeling!

17 Juni, Hemma

Bonjour!
Kom precis hem ifrån jobbet, helt slut. Känns som jag varit uppe och sprungit i två dygn nu så jag längtar efter att få sova. Imorgon ska jag upp och jobba sedan åker jag iväg till alexandras landatälle runt klockan sex vilket ska bli sjukt skönt! Ska bli underbart att komma iväg från Stockholm lite.

Mina kläder som jag beställt kom idag också, super söta, visar sedan! För nu ska jag busa med med min lilla efterlängtade Bertis som jag saknad otroligt.

Bild från igår, på väg hem från fridays

15 juni, sommarjobb och ny hund.. igen!

Hejsan alla,
kommer sommarjobba nu två veckor framåt så kommer vara borta lite då och då. Anledningen varför jag skriver nu är för att jag tänkte visa den nya lilla valpen som har kommit. (Dock hos pappa eftersom vi redan har två hos mamma)
kram kram



Är det bara jag som tycker den ser ut som en isbjörn?

..

Farmor jag tror på dig, lämna oss inte nu
då går jag under ..

9 juni

Folk omkring mig pratar ständigt om hur trötta de är på uttrycket jag älskar dig. Vissa om det ständiga sökandet om att få höra det, andra om fel personer som säger det och vissa som får höra det  fast utan mening eller ärlighet. Ett uttryck, tre ord och tolvbokstäver som folk nu för tiden tycker blivit ner smutsat. Tyvärr måste jag säga att jag till viss del förstår dem eftersom det säkert har sina anledningar till det. För många är det en bekräftelse och de kan jag också förstå för jag vet själv hur tungt det kan kännas att lägga sig utan att fått höra det ibland. Ibland önskar jag att de fanns något starkare att säga, eftersom det finns tillfällen då man skulle behöva det. Jag kan förstå folk som tröttnat på orden för det gör jag med ibland men jag kommer aldrig att tröttna på dem så länge det kommer ifrån dig för jag blir lika glad varje gång nermin

5 Juni, blandad shopping samt födelsedagspresenter

Här är lite smått, orkar inte lägga upp allt men här är lite iaf :)

två styckan gant-tröjor

En söt klänning

Massor med rosett prylar


Tygskor från Esprit


Skorna från belle som jag köpte för någon vecka sen


skorna jag fick av min älskling,

RSS 2.0